Бранителят на английския шампион Манчестър Сити - Кайл Уокър мисли,

...
Бранителят на английския шампион Манчестър Сити - Кайл Уокър мисли,
Коментари Харесай

Изказване от защитник на Сити, което може да не се хареса на Ливърпул

Бранителят на британския първенец Манчестър Сити - Кайл Уокър мисли, че последователите ще одобряват с схващане възможното решение сезонът във Висшата лига да бъде преустановен. В момента всички шампионати в Европа са прекратени поради пандемията с ковид (без този в Беларус), а вярата е да се възобновят през лятото. Успоредно с това УЕФА притиска всички сезоните да не бъдат прекратявани още в този момент по образеца на Белгия, а да се потърси късмет за доиграването им.

Мнението на Уокър обаче може да не се хареса на почитателите на Ливърпул, тъй като при вероятно преустановяване на шампионата, няма изясненост дали мърсисайдци ще получат служебно купата или акцията ще бъде избрана като нулева.

"Сега футболът прави крачка обратно. Най-важното е здравето. Всеки се надява да доиграем сезона, само че в случай че няма такава опция, почитателите ще проявят схващане, тъй като здравето е по-важно от една игра. Като професионален футболист за мен обстановката е необикновена, защото съм привикнал животът ми да тече по избран метод, който сега е неосъществим. Сега е време, в което сме длъжни да потърпим и да помислим за другите ", разяснява 29-годишният защитник.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР