Бранителят Жуниор Кайсара призна, че води преговори с Лудогорец за

...
Бранителят Жуниор Кайсара призна, че води преговори с Лудогорец за
Коментари Харесай

Кайсара: Лудогорец е опция за мен, но проблемът е заплатата

Бранителят Жуниор Кайсара призна, че води договаряния с Лудогорец за евентуалното му завръщане в редиците на българския първенец. Ето какво сподели той пред сътрудниците от dsport и " Дарик ".

" В момента се намирам в такава обстановка тук в Башакшехир, че желая да си намеря нов тим. Вече приказвах с Башакшехир, като те са подготвени да ме оставят да си потегли като свободен сътрудник. Сегашният треньор тук избира различен футболист на моята позиция. Затова и желая да отида да играя в различен тим, като Лудогорец е една от вариантите, само че казусът в този момент е заплатата.

В Лудогорец заплатите не са толкоз високи, колкото в Турция. В момента това е единственото затруднение пред завръщането ми, само че се опитваме да намерим решение. Говорих с хора от клуба преди 2 дни. Не мога да загатна имената им, тъй като бе поверителен диалог. Те ми споделиха, че в клуба желаят нещата да станат, аз също желая да се случи и да се върна още веднъж в клуба. Казаха ми, че има информации в България за интерес от ЦСКА, само че никой не се е свързвал с мен от този клуб.

Е момента въпросът не е къде аз желая да отида, а от кое място ще ми предложат контракт. Моите мениджъри непрекъснато търсят решение. Влязохме в контакт с няколко клуба в Бразилия, само че към този момент няма нищо несъмнено и не мога да дам повече детайлности. От професионална позиция не мога да кажа кои са клубовете, само че преди се бяха свързвали с моя управител от Фламенго, Интернасионал Порто Алегре, Баия също се бе в контакт с моя управител. Но в този момент те взеха Сисиньо, който също бе в Лудогорец.

Затова и сега в Баия нямат потребност от различен десен бек. Ние обаче следим обстановката и Лудогорец може да бъде решение за мен ".
 Появи се неочакван претендент за звезда на Лудогорец
Появи се неочакван претендент за звезда на Лудогорец

" Орлите " може да продадат Каули на бразилски клуб
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР