Бранителят Давид Луис вярва, че Арсенал трябва да е много

...
Бранителят Давид Луис вярва, че Арсенал трябва да е много
Коментари Харесай

Луис счита Арсенал за зрял отбор след хикса с Юнайтед

Бранителят Давид Луис има вяра, че Арсенал би трябвало да е доста удовлетворен след равенството – 1:1, против Манчестър Юнайтед като посетител. Бразилският футболист на „ артилеристите” счита, че тимът му е посочил зрялост при визитата на „ Олд Трафорд”.

Пиер-Емерик Обамеянг изравни в 58-ата минута, откакто Скот МакТоминей даде превес през първата част. За да бъде зачетен гола на габонеца, трябваше да се премине през VAR, защото страничният рефер маркира засада, която бе солидно покрита от Хари Магуайър.

„ Щастливи сме от представянето ни. Никога не е елементарно да играеш на този стадион. Никога не е елементарно, когато пръв допусне гол против Юнайтед, само че изиграхме превъзходен мач. Истински мач от Премиър лийг, същинско дерби”, разяснява Луис.

„ Имаме да извървим доста дълъг път. Опитваме се да се подобрим и го вършим всяка седмица. Показахме зрялост в тази среща. Не е прекомерно елементарно да сториш това на „ Олд Трафорд”, само че считам, че ние успяхме”, подчертава новият защитник на „ топчиите”.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР