Бранджелина отново е на дневен ред. Или поне така твърдят

...
Бранджелина отново е на дневен ред. Или поне така твърдят
Коментари Харесай

Анджелина Джоли и Брад Пит се събраха

Бранджелина още веднъж е на дневен ред. Или най-малко по този начин настояват редица западни медии, защото към момента няма публично известие от холивудските звезди Анджелина Джоли и Брад Пит. Също по този начин преди ден Джоли показа новия си филм First They Killed My Father в Колорадо, като беше съпроводена от шестте си деца, само че без наличието на татко им.

 Снимка 310790

Според информацията, която се популяризира мълниеносно през уикенда, Брад и Анджелина са имали поредност от срещи със фамилен терапевт, като след последната са разбрали, че към момента се обичат.

Всъщност срещата им е била толкоз прочувствена, че двамата са се хвърлили в обятията си.

Припомняме, 42-годишната актриса се раздели с 53-годишния си брачен партньор преди една година. Тя насочи тежки обвинявания в корист с алкохол от негова страна и неприятно отношение към децата им. Именно спорът избухнал сред Пит и Мадокс на борда на частния им аероплан е бил най-сериозната причина актрисата да изиска бракоразвод.

Преди няколко седмици обаче двойката е имала доста прочувствена среща. Според журналистът-биограф на звездното семейство Иън Халперин, представен от Daily Mail, Пит е направил първата крачка, след което двамата са се хвърлили в обятията си.

 Брад Пит сподели пристрастеността си към Анджелина в интимни фрагменти (СНИМКИ)
Брад Пит сподели пристрастеността си към Анджелина в интимни фрагменти (СНИМКИ)

Актьорът е направил серия концептуални фотоси на брачната половинка си

" Срещата е била извънредно прочувствена, пролели са се доста сълзи. Тогава двамата са осъзнали, че може да им е мъчно да живеят дружно, само че още по-мъчително за тях е да са разграничени, и са решили да си дадат нов късмет ", твърди Халперин.

Анджелина Джоли също по този начин е споделила пред другари, че с Брад Пит " умишлено " ще възобновят връзките си, откакто през миналите месеци са израснали духовно.

" Те към момента няма да живеят дружно. Анджелина е работила интензивно върху себе си след случката в самолета, както и Брад. Те обаче към момента са влюбени един в различен ", твърди Халперин.

Също по този начин помиряването сред двамата не значи, че разводът, чиято процедура е задвижена, няма да бъде финализиран. За актьорите бракоразводните документи са " просто хартия " и е допустимо да приключат със стартирана процедура, след което да поемат изначало по пътя на любовта.

Журналистът разкрива, че Джоли възприема връзката си с Пит като тази сред екранните митове Елизабет Тейлър и Ричард Бъртън, които са се обичали бурно, женили са се два пъти и два пъти са се развеждали.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР