Брандът за модни дрехи, парфюмерия и аксесоари от висок клас

...
Брандът за модни дрехи, парфюмерия и аксесоари от висок клас
Коментари Харесай

Логотипът Louis Vuitton тройно увеличи цената на слушалките Master & Dynamic

Брандът за фешън облекла, парфюмерия и аксесоари от висок клас Louis Vuitton излезе на нов за себе си пазар и предложи безжичните слушалки Horizon . единствено че компанията не създаде свои лични слушалки, а взе за база излезлият предходната година модел MW07 на американския производител Master & Dynamic , като единствено добави собствен дизайн.

Сега украсените с логотипа VL слушалки костват тройно по-скъпо. Предишната им цена бе $299 , а сегашната – $995 .



Master & Dynamic се опитваше да изпъкне на пазара за аудио устройства посредством потреблението на несъразмерен дизайн и нетрадиционни цветове. На този декор взаимната работа с Louis Vuitton наподобява напълно разумно. Логично, до момента в който не осъзнаете, че за логотипа на Louis Vuitton плащате $700 повече. В останалото това са си напълно същите слушалки като се изключи кейса с вградена акумулаторна батерия, който в този момент е кръговиден и се предлага в три цвята: черен, червен и черен със сини орнаменти. Засега не е оповестена датата за начало на продажбите.



В своите обзори, редица експерти означават, че MW07 са комфортни слушалки с първокласен тон, само че цената от $299 е много повишена, още повече, че на пазара се оферират по-евтини аналози. А тук внезапно същите слушалки за $995. Но очевидно това няма значение щом става дума за Louis Vuitton. Сега към този момент знаем какъв брой взема тази компания за своя бранд.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР