Брандън Вера (16-7) направи триумфално завръщане на ММА сцената след

...
Брандън Вера (16-7) направи триумфално завръщане на ММА сцената след
Коментари Харесай

Брандън Вера се завърна триумфално с нокаут в ONE Championship

Брандън Вера (16-7) направи триумфално завръщане на ММА сцената след близо двугодишно неявяване от осмоъгълника, като му бяха нужни единствено 64 секунди за победа на ONE Championship 85. Вера нокаутира за нула време Мауро Черили (12-3) в главното събитие на галавечерта и по най-хубавия метод ознаменува “рестартирането” на кариерата си в смесените бойни изкуства, а и отбрани купата си в тежка категория.

Brandon Vera comes back with a BANG, knocking out Mauro Cerilli at 1:04 of Round 1 to retain the ONE Heavyweight World Title! @Verafied #WeAreONE #ConquestOfChampions #Manila #MartialArts pic.twitter.com/MhfbmTCSRe
— ONE Championship (@ONEChampionship) November 23, 2018
Вера за последно се бе изправял в клетката през декември 2016 година, след което получи основна роля в екшън продукцията “Buy Bust”, която пък стана най-големия филм за годината във Филипините. Роденият там Вера стана същинска звезда в родината си, като в този момент имаше опцията да покаже още веднъж уменията си в град Манила.

Вера стартира дуела защитно, като трябваше да пристъпва обратно, с цел да заобикаля офанзивите с дясна ръка на съперника, както и да се защищава от тейкдаун в самото начало. Той отвърна с ляво кроше по-късно повече от минута от старта и то попадна право в брадичката на Черили, който се строполи безпомощно на кръга. Той в действителност също получи ляво кроше, когато насочи своето, само че попадението му бе надалеч по-значимо и се стигна до успеха с нокаут.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР