Брандън Далали е собственик на автомобил Tesla и фен на

...
Брандън Далали е собственик на автомобил Tesla и фен на
Коментари Харесай

Фен на Tesla имплантира автомобилен ключ в тялото си

Брандън Далали е притежател на автомобил Tesla и почитател на софтуерните инициативи на Илон Мъск. Благодарение на стартъп компанията VivoKey, Далали е по-близо до мечтаното от него бъдеще. След бърза процедура ключът на електрическия автомобил е вграден в тялото му.
Прочетете още
Далали е част от " бета тестери " на специфичен NFC VivoKey имплант, наименуван Apex chip. Това е дребен микрочип, който се слага в дланта на ръката. С негова помощ автомобилът се отключва безконтактно.

" Компанията, която сътвори това, безусловно има личен онлайн магазин, от който може безжично да инсталирате приложения в тялото си. С чипа аз освен разтварям и ръководя колата си, само че и скоро ще мога да заплащам безконтактно ", споделя Далали пред Teslarati. 

Чипирането толкоз харесало на американеца, че той е сложил втори имплант в лявата си ръка. На него се съхранява карта за имунизация, медицинско досие и персонални документи. С втория чип Далали отваря и входната врата на дома си.

" Цялата концепция беше, че ключът от къщата ще е в лявата ми ръка, а ключът за колата - в дясната ", споделя Далали.

За процедурата по имплантиране и самия чип американецът платил общо 400 $. По думите му към " чипирането " има огромен негативизъм, който е подхранван от тайни теории.

" Този чип не може да те следи на никое място, за разлика от смарт телефона, който е непрекъснато с вас ", разяснява Дилали. Той споделя, че получил редица отрицателни мнения в обществените мрежи. В много от тях бил упрекнат за поддръжник на Антихриста.

" Не съм тук, с цел да се кланям на Сатаната. Просто не желая да се тормозя, че ще не помни ключовете си ", разяснява Далали.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР