Какви са обвиненията срещу Ръсел Бранд?

...
Бранд отрича обвиненията в сексуално посегателствоВ крайна сметка трябваше да
Коментари Харесай

Бранд отрича обвиненията в сексуално посегателство

„В крайна сметка трябваше да го ударя много силно в корема, за да го сваля. Плаках и той каза: „О, исках само за да видиш как спиралата ти се разтича така или иначе'."

След това той държеше устата й отворена, изпускаше лигавка в нея и след това я задържаше затворена, принуждавайки я да преглътне неговата плюнка и я оставяше да „запушва и плаче" .

Алис също каза на разследването, че Бранд намира за възбуждащо, че е девствена, нарича я „детето“ и „моята малка кукличка“ и я моли да прочете романа „Лолита“ от Владимир Набоков от 1955 г. за професор, сексуално обсебен от момичета преди пубертета.

„Изнасилване на бизнесдама в Ел Ей“

Надя, която не използва истинското си име, за да защити самоличността си, каза, че Бранд я е изнасилил в своя вкъщи в Ел Ей през 2012 г.

Изображение: Ръсел Бранд през 2012 г. Снимка: AP

Преди това са правили секс по взаимно съгласие, но Надя каза, че той е имал „изцъклен“ вид по време на срещата.

В в ранните часове на 1 юли 2012 г. Бранд я умолявал да посети къщата му. Когато пристигна там, той я помоли да се присъедини към него и един „приятел“ за тройка в спалнята му, твърди тя.

Когато тя отказа, Надя каза, че Бранд я блъснал към стената и я изнасилил, без да използва презерватив.

След като избяга от къщата му, тя каза, че Бранд й е изпратил съобщение в 3.29 сутринта, което гласи: „Съжалявам. Това беше лудост и егоистично. Надявам се, че можете да ми простите, знам това ти си прекрасен човек. X."

Тя каза, че е игнорирала обаждане от него, но му изпратила съобщение на следващата сутрин, за да каже, че я е „изплашил до смърт" и добави: „ Когато едно момиче каже (и) НЕ, това означава не."

Бранд отговори, че "много съжалява" и е "смутен" от поведението си, съобщава The Times.

Надия предостави екип от журналисти с нейните медицински досиета от център за лечение на изнасилване, в който тя отиде след изнасилването, както и досиета за терапия.

Няколко месеца по-късно тя каза, че е писала на Бранд, казвайки: „Ти напълно ме разби надолу."

„Уволнена жена, която работеше за него след сексуално насилие над нея"

Фийби - не истинското й име - имаше кратка връзка по взаимно съгласие с Бранд, след като се срещнаха в организацията на анонимните алкохолици среща през 2013 г., каза тя.

По-късно той я нае за проект, по който работеха заедно.

През това време Фийби каза, че е останала „в капан“ в спалня в дома на Бранд и той започна да я преследва из стаята.

Изображение: Ръсел Бранд отрече обвиненията в последното си видео в YouTube Снимка: YouTube/Ръсел Бранд

Бранд, който беше гол, „ме сграбчи и ме качи на леглото“ и се опита насила да съблече дрехите й.

„Крещях и си казах: „Какво правиш, спри, моля те, ти си ми приятел, обичам те, моля те, недей това, не искам да правя това'. Мисля, че той държеше ръцете си в панталоните ми, но аз се борех толкова силно и крещях толкова силно, надявайки се, че мога да се справя някак."

Когато нападението приключи, Фийби каза, че Бранд станал "супер ядосан “ и извика „Майната ти“ и й каза, че е уволнена.

Тя изтича боса от къщата му, натъквайки се на група хора отвън, които бяха пристигнали за бизнес среща, каза Фийби.

Един от хората в групата се извини на Фийби години по-късно, твърди тя.

„Той ме дръпна настрана и ми каза: „Никога не съм си простил, че не съм бягал в тази къща, за да те спася. Чух те да крещиш. И не знаех какво да правя. И всички бяхме толкова уплашени от него и не направих нищо. И съжалявам."

Фийби продължи да работи с Бранд, но каза, че той я е „притиснал в ъгъла" и заплаши със съдебни действия, когато откри, че тя е казала на приятели за предполагаемото нападение.

„Сексуално нападната бивша приятелка“

Бившата приятелка на Бранд Джордан Мартин не даде информация на журналистите, работещи по разследването, поради „лични семейни обстоятелства“, но потвърди пред екипа, че стои зад обвиненията, които е направила в самостоятелно публикувана книга.

Бившият модел имаше шестмесечна връзка с Бранд през 2007 г.

В книгата си тя описва подробно предполагаемо сексуално посегателство в The Lowry Hotel в Манчестър между Дина и Рандал Гранд - псевдоними, които тя използва за себе си и Бранд.

Г-жа Мартин каза, че комикът се ядосал, когато разбрал, че е говорила с бивше гадже.

След това той грабна телефона й и я нападна в банята, плъзгайки ръката си в бельото й, твърди тя.

Бранд пристига на концерт след твърдения за сексуално насилие

Тя каза, че „не е готова за това нахлуване“ и не намери това е „чувствено или приятно“.

Бранд също я принуди да мие зъбите си толкова силно, че венците й кървяха, така че тя да вкуси „анонимно“ за него, каза г-жа Мартин.

Тя написа, че Бранд „избутва граници, контролирайки други хора, за да изпълняват лични перверзии в името на господството“.

„Имаше моменти, когато се чувствах тормозен и малтретиран, не по физически или сексуален начин, но умствено. Бях уязвим... Неговата манипулативна страна беше толкова мощна, че беше по-лесно просто да се подчини."

Бранд никога не е оспорвал разказа на г-жа Мартин в нейната книга.

„Предложих гол асистент на Jimmy Savile'

Dispatches и The Times също описаха подробно друго смущаващо поведение в документалния филм, включително неуместни коментари, направени към педофила Джими Савил.

В своето радио шоу през 2007 г. Бранд разговаря със Савил, който каза, че могат да се срещнат, ако Бранд доведе сестра си.

Комикът каза, че няма сестра, но предложи да доведе асистентката си гола на срещата.

„Имам личен асистент и част от длъжностната й характеристика е, че всеки, когото поискам да поздрави, посрещне, масажира, тя трябва да го направи. Тя е много привлекателна, Джими", твърди се, че е казал Бранд.

Савиле почина през 2011 г. на 84 години. След смъртта му в полицията бяха докладвани повече от 450 обвинения в сексуално насилие срещу деца.

< p>„Светлив младши персонал"

Личният асистент на Бранд между 2006 и 2007 г. също твърди, че той е показвал на приятели интимни снимки на жени. Бранд също инструктира асистента, Хелън Бергер, да осигури жени, с които да прави секс от публиката в предаванията, които представяше, твърди тя.

Тя също така каза, че Бранд често носел само бельо около себе си и имал „много активна сексуална зависимост“. Efourum от Brother каза, че Бранд я е показал на снимачната площадка и е намекнал, че „може да иска да му смуче г***а“.

„Бях невероятно шокиран. Нямах намерение да казвам на никого какво е направил, защото не исках да загубя работата си."

По-късно тя е правила секс по взаимно съгласие с него, но той настоя, че трябва да го пази в тайна.

„Като по-възрастна жена мога да кажа с яснота, че се чувствах сякаш съм била подготвена за секс“, каза бегачката.

„Продуцентските компании му позволиха да съществува в среда, в която беше способен да се възползва от това кой е."

Друг член на екипа каза, че е повдигнала отделна жалба с колега относно сексуалното преследване на Бранд към публиката в неговите шоута.

Членът на екипа каза, че жените често й звънят разплакани, "защото се чувстват използвани".

"Не знам какво се случи, след като напуснаха студиото."

Тя каза, че се е чувствала „сводник за нуждите на Ръсел Бранд“ и че те „водеха агнета за клане“.

Бранд отрича „сериозни обвинения“

Отричайки обвиненията във видеоклип, публикуван онлайн преди публикуването на твърденията, Бранд каза той беше изправен пред „литания от изключително груби и агресивни атаки“.

48-годишният каза: „Тези обвинения се отнасят за времето, когато работех в мейнстрийма, когато бях във вестниците през цялото време, когато бях във филмите и както съм писал подробно в книгите си, бях много, много безразборен.

„Сега по време на това време на разпуснатост връзките, които имах, бяха абсолютно, винаги по взаимно съгласие. Винаги съм бил прозрачен за това тогава, почти твърде прозрачен, и съм прозрачен за това и сега.

„Да видя тази прозрачност да метастазира в нещо престъпно, което аз абсолютно отричам, ме кара да се питам дали има друг дневен ред в действие."

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР