Бран Старк победи в Играта на тронове в едноименния попкултурен

...
Бран Старк победи в Играта на тронове в едноименния попкултурен
Коментари Харесай

Бран Старк приел финала на „Игра на тронове“ за шега

Бран Старк победи в Играта на тронове в едноименния попкултурен феномен. Актьорът Айзък Хемпстед Райт, който гледа празно през погледа на Триоката гарга в хитовия сериал на НВО, останал в потрес по-късно разобличаване.

20-годишната звезда решил, че сценаристите Дейвид Бениоф и Дан Уайс са се пошегували с него.

„ Бран? Изправих се и започнах да обикалям нервно стаята. Аз в действителност си помислих, че сюжетът, който ми изпратиха, е смешка. Щастлив съм от края, само че може би желаех Бран да почине по някакъв метод, като да вземем за пример да му експлодира главата “, показа пред сп. Entertainment Weekly той, написа "Монитор ".

Тъжната истина е, че освен Айзък е взел финала за смешка. Сред многомилионната войска от почитатели на „ Игра на тронове “ доминира мнението, че последният епизод е цялостна подигравка. Редица сюжетни влакна във фентъзи епоса останаха неразплетени, други се оказаха изцяло нелогични, а вметнатите смехории по никакъв метод не подхождаха на жанра.

Мнозина останаха разочаровани, само че не и сюрпризирани от ориста на обичаните си герои.

Отдавна изтече информация, че Бран ще седне на Трона, че Джон ще се върне в Нощен пазач, откакто убие Денерис, и че Старките ще оцелеят. Всъщност актрисата Софи Търнър, позната на редовия фен като Санса Старк, издаде това предходната година, когато си татуира вълк с надпис „ Глутницата оцеля “.

Финалният епизод прикова пред екрана рекорден брой фенове – над 19 милиона, изпитали оскърбление от нескопосания край. Това не е единственото достижение на екипа. Благодарение на сценаристите Дейвид Бениоф и Дан Уайс (т. нар. Д&Д), които влязоха и в ролята на режисьори на финала, серията съумя да означи най-ниския рейтинг в историята на поредицата – едвам 4,4 от 10 в IDMB.

Щастливци са феновете в Китай. Те по този начин и не съумяха да се огорчат от завършека на сагата. Причината - локалната компания Tencent, която държи правата за продукцията, е спряла излъчването на епизода, написа в. „ Уолстрийт джърнъл”. В момента, когато е трябвало да бъде пусната последната серия на сагата, от Tencent Video са декларирали за проблеми със сигнала. От HBO настояват, че не е имало никакви механически проблеми. Причина за анулацията на излъчването е била възбрана от страна на китайските управляващи поради комерсиалната война сред Съединени американски щати и Китай.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР