Бракониери пребиха с дървен кол горски стражар, заловил ги преди

...
Бракониери пребиха с дървен кол горски стражар, заловил ги преди
Коментари Харесай

Зловещо отмъщение, бракониери пребиха с дървен кол горски служител

Бракониери пребиха с дървен прът горски жандарм, заловил ги преди 3 години да секат нелегално в гората край Гоце Делчев. 46-годишният надзорник е в болница със строшен крайник и тежки пострадвания.
" Преди 3 години имахме взаимна акция с полицията. Спряхме въпросното лице за рутинна инспекция. Той и брат му непрекъснато правят противозаконна сеч. След като сътрудника излезе от колата, те му нанесоха удар с корав предмет и му сцепиха главата.
Той беше в безсъзнание. Слязох да му оказа помощ и също бях атакуван. Събориха ме на земята, наложи се да изстрелвам във въздуха, само че това не ги спря. Неволно съм улучил един от братята ", описа пострадалият Дафко Мърваков пред Нова телевизия.
Три години по-късно бракониерите атакуват Мърваков с дървен прът. Той получава удари по гърба, главата и крайници. Губи схващане за малко. Човек от близката механа се отзовава и оказва помощ на Мърваков. Те звънят на 112 и на мястото идват кола за спешна помощ и полиция.
" Тогава раних брата на нападателя. Но преди 3 години той също взе участие в побоя ", съобщи пострадалият жандарм.
През тези 3 години той и фамилията му са получавали закани. По случая е заведено дело, само че то се отсрочва. Извършителят не е осъден, макар множеството сигнали в полицията.
По думите на Мърваков кметът на село Баничан не взима съответни ограничения по случая. Според стражаря сходни набези се случват всеобщо в цялата страна.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР