Бракът с милионер помогнал на Ана Бей да реализира в

...
Бракът с милионер помогнал на Ана Бей да реализира в
Коментари Харесай

Жена на милионер каза какво да направят момичетата, за да си хванат богаташ СНИМКИ

Бракът с милионер оказал помощ на Ана Бей да осъществя в действителност. Сега женат учи останалите дами по какъв начин сполучливо да се омъжат за милионер.

Оказва се, че да се завоюва сърцето на паралия не е доста елементарно. Ана обаче чудесно схваща тематиката. Нейната история на връзките ѝ с богатите мъже стартира още на 18-годишна възраст.

Именно тогава тя стартира да събира секрети познания за методите на лов на огромните риби.

Бракът с милионер бил фантазия

Ана Бей, когато е била на 18 години, се е срещнала с богат италианец, който коренно трансформирал нейното усещане за връзките с мъжете.


Освен това, точно той я научил да обича луксозния живот. До него тя се чувствала като същинска принцеса, за която нямало никакви ограничавания.

След края на връзките им, момичето схванало, че към този момент в никакъв случай няма да може да се върне към естествения, непретенциозен живот. Тогава тя била безапелационна, наложително трябвало да стане жена на милионер.


От оня миг тя почнала да се среща единствено с богати мъже, които могли да и предложат доста повече от елементарните младежи.

В момента Ана е на 33 години. Тя почтено признава, че знае всичките секрети за омагьосването на милионер. Тя схваща, че от ден на ден дами желаят да срещнат мъж с пълен портфейл.

Но множеството от тях не знаят по какъв начин да създадат това.


Как да се срещнем с богат мъж

Оказва се, че с цел да спечелиш сърцето на милионер, е належащо да се потрудиш много. На първо място би трябвало да се направи съответната подготовка, обвързвана с промени във външността, а това може да коства много пари.

Самата Ана преди време отслабнала 15 кг, коригирала си носа и си нараснала устните. Според Ана, богатите мъже постоянно би трябвало да бъдат съпровождани от дами от най-висш сан, които просто са задължени да наподобяват безупречно.

Освен това, Бей по време на уроците си приказва, че девойките би трябвало да са самостоятелни във финансова проект и постоянно да имам парична възглавница, която да им подсигури сигурност.

Все отново никой не знае по кое време богатият мъж ще реши да си откри нова любовница.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР