Бракът не е един подпис, който сам по себе си

...
Бракът не е един подпис, който сам по себе си
Коментари Харесай

Къде грешат жените в избора си на съпруг

Бракът не е един автограф, който самичък по себе си да кара нещата да вървят по вода. Узаконявате връзката си и смятате, че в бъдеще всичко ще се случва без спънки.

Много бракове се провалят, тъй като сътрудниците не вършат точна преценка един за различен. Така незабелязано идва и разводът. Има редица условия и черти от характера и държанието на колегата, които би трябвало да се отчетат. В противоположен случай любовта, която ви е събрала ще се изпари много бързо.

Доста дами позволяват неточности при избора на брачен партньор, които след това провалят връзката, брака, а от време на време и живота им.

Кои са най-често допусканите женски неточности в избора на сътрудник в живота?

1. Избират мъж, който е тотална диаметралност, що се отнася до визии за живота и бъдещето, надявайки се, че ще го накарат да промени мнението си.

2. Омъжват се за човек, който да им помогне да подредят живота си, да се почувстват прочувствено постоянни, да ги излекува от зависимостите им – въобще, да ги „ поправи “.

3. Допускат родителите, приятелите им, околните им да изберат брачен партньор вместо тях. Влияят се от мнението на близките и в никакъв случай не съумяват сами да създадат своя избор, тъй като се двоумят дали останалите ще одобряват мъжа до тях.

4. Игнорират алените знамена, които подсказват, че нещо не е наред с мъжа до тях. Тези знамена може да са в светлочервени нюанси, само че може и да са обагрени в тъмни, крещящи червени цветове, които подсказват, че индивидът въобще не е за тях.

5. Продължават да стоят във връзки, в които по всичко проличава, че мъжът не е за тях. Той прави неприемливи неща, изневерява, проиграва парите си на хазарт, пие прекомерно или пък води загадъчен живот, само че все се намира метод да му бъде простено. Тук могат да се прибавят още куп образци за несъответствуващи мъже, разнообразни от пороците. По някаква причина обаче някои дами стоят в сходни връзки.

6. Омъжват се за мъж, който е прочувствена руина, без кариера, без вероятности и проект за бъдещето.

7. Омъжват се, просто тъй като „ по този начин се прави “. Когато нямат причина да откажат, доста дами се омъжват просто по този начин, надявайки се това да е верният избор. В доста случаи се оказва противоположното.

8. Не слушат пеперудите в корема си. Ако ги няма всичко е ясно.

9. Избират брачен партньор съгласно размера на банковата сметка. Но не подозират какви проблеми могат да чакат от него, тъй като не всичко на този свят е пари.

10. Не се омъжват за мъж, който ги третира добре, а избират въз основата на безусловно незначителни аргументи като пари, специалност, външен тип, възприятие за комизъм, интерес към занимания и куп други маловажни неща. /az-jenata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР