Бракът на Воеводина с бившия крал на Малайзия Мохамед V

...
Бракът на Воеводина с бившия крал на Малайзия Мохамед V
Коментари Харесай

Шокиращи подробности след развода на "Мис Москва" с бившия крал на Малайзия СНИМКИ

Бракът на Воеводина с някогашния крал на Малайзия Мохамед V беше ослепителен, само че къс. През ноември 2018 година те се ожениха, като рускинята одобри исляма името Рихан. Малко по-късно кралят абдикира, а през януари 2019 година взеха решение да се разделят, като по това време „ Мис Москва “ се намира в четвъртия месец от бременността.



Според английското издание, Воеводина е била принудена да продаде скъпия пръстен три пъти по-евтино, тъй като обезверено се нуждаела от парите. Разкошното бижу било основано от бижутера Джейкъб Арабо, именуван цар на диамантите и най-екстравагантният бижутер на нашето време. Бижуто и коствало на Мохамед V 203 хиляди паунда (около 250 хиляди евро).



"Няма да кажа за какъв брой съм го продала. Но сумата беше три пъти по-малка от цената му. Похарчих тези пари, с цел да платя медицинските си разноски в Швейцария, другояче рискувах да изгубя детето. ", споделя някогашната "Мис Москва ".



По-рано беше обявено, че Воеводина е отправила баснословни претенции към някогашния крал на Малайзия. Тя е поискала от него къща в Лондон за към 9 млн. евро, апартамент в Москва за към 1 400 000 евро и месечна прехрана за сина му Леон в размер на 28 хиляди евро. Мохамед V от своя страна е признал, че сходни суми могат да разорят цялото му семейство.

Превод и редакция: БЛИЦ





Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР