Бракът на премиера Кирил Петков и канадската му съпруга Линда

...
Бракът на премиера Кирил Петков и канадската му съпруга Линда
Коментари Харесай

САМО В ПИК И РЕТРО: Ревност тресе жената на Кирил Петков 

Бракът на премиера Кирил Петков и канадската му брачна половинка Линда може да не е по този начин слънчев, както фамилията показва в общественото пространство. Оказва се, че сред дамата на министър-председателя и шефката на кабинета му Лена Бориславова тлее мощно напрежение, разясняват близки до фамилията.

Младата упоритост Лена е най-довереният човек на Петков в политическите му каузи, само че явно високата му оценка за нея и постът, който ѝ повери, не се нравят на Линда. Проверка демонстрира, че въпреки двете дами да се познават от години, те не са приятелки в нито една обществена мрежа. За сметка на това в другарските листи на канадката във фейсбук и инстаграм участват всички други дами от партията на мъжа ѝ, прочули се като „ Ангелите на Кирил “. Единствено Лена Бориславова прави изключение.

Още по време на предизборната акция на „ Продължаваме промяната “ младата адвокатка и Петков бяха като скачени съдове. Фотографите на „ Ретро “ нееднократно ги уловиха да споделят компанията си и в свободното от работни задължения време, като един път двамата се разхождаха из тихите улички на столицата, а министър председателят благородник влезе в сладкарница, с цел да почерпи с десерт юристката от Харвардската школа. Заведението обаче не беше това на жена му Линда, която също създава торти и сладкиши и ги продава на столичната ул. „ Сан Стефано “. Там той върви само самичък.

В общественото пространство не е известно от кой момент тъкмо датира познанството на Лена и Кирил и по какъв начин се е случило то, само че през 2017 година двамата влизат в управлението на „ Да, България “, преди Петков да реши да се отдели и да нападна властта със собствен политически план. От есента насам министър председателят сумарно е прекарал повече часове в компанията на Бориславова, в сравнение с с жена си Линда и техните три дъщери, тъй като поради уговорките си напуща дома им в ранни зори и се прибира по мрачно.

Лена Бориславова е родена на 8 октомври 1989 година и е зодия Везни. Тя е с тъкмо 10 години по-млада от премиершата, която е 79-и набор и чества рожден ден на 24 ноември под зодиакалния знак Стрелец. Бориславова приключва Немската гимназия в София, а след това и право в СУ първа по триумф. Работи в две от най-големите столични адвокатски адвокатски фирми, а по-късно печели стипендия и отпътува да специализира в „ Харвард “. Завръща се у нас в средата на 2016 година и нагазва в политиката. Лена е една от трите българки в класацията „ 30 под 30 “ на списание „ Форбс “ за Европа за 2018 година

От своя страна дамата на Петков също може да се похвали с положително обучение в областта на стопанската система. Цифрите обаче са изместени от пристрастеността ѝ към готвенето и Линда се отхвърля от кариерата си през 2020 година, с цел да взе участие в кулинарното шоу „ Мастършеф “, след което основава своя сладкарница.



Петков с жена си Линда



Петков и Лена Бориславова



Премиерът бе неразлъчен с младата юристка по време на акцията си



Лена Бориславова
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР