Бракът на Памела Андерсън, който продължи едва 12 дни, е

...
Бракът на Памела Андерсън, който продължи едва 12 дни, е
Коментари Харесай

Бракът на Памела Андерсън приключил чрез СМС

Бракът на Памела Андерсън, който продължи едвам 12 дни, е разтрогнат посредством СМС, пишат американски медии.

Звездата от “Спасители на плажа ” се омъжи за продуцента Джон Питърс на 20 януари, само че единствено 12 по-късно разгласи завършек на връзката си с него.

Според Us Weekly, единствено три дни откакто се оженили на гала в Малибу, Джон изпратил текстово известие на мобилния телефон на Андерсън с молба за преустановяване на техния “невероятно хубав любовен разказ ”.

По-късно Питърс изясни, че известието гласяло: „ Цялото това нещо за брака… ме плаши. Това ме накара да схвана, че съм на 74 години, и се нуждая от елементарен и спокоен живот, а не от международна любовна история. Ето за какво мисля, че най-хубавото нещо, което можем да създадем, е, да се разделим. Аз ще отпътува за няколко дни, а ти в случай че искаш се върни в Канада. Мисля, че в този момент би трябвало да вървим по обособени пътища. Надявам се, че можеш да ми простиш ”.

Двойката по този начин и не подаде публични документи за брака си, тъй че не е нужно да подават документи за формален бракоразвод.

Приятели на “спасителката ” настояват, че 52-годишната звезда усещала, че прибързва със сватбата с Питърс.

Нейн другар споделя пред сп. People: “Въпреки че се познават повече от 30 години, те в никакъв случай не са живели дружно. Живеейки с някого, вие в действителност го опознавате. Пам е романтичка, само че също по този начин е и доста самостоятелна … Бракът беше преждевременно решение, тъй че и двамата взеха решение да го отсрочат ”.

Според различен източник, русата хубавица считала, че е направила “ужасна неточност ”, откакто двамата с Джон, с който за първи път се срещнали преди 30 години, са прекарали единствено ден и половина дружно като брачен партньор и брачна половинка. Памела схванала също, че брачният партньор й е прекомерно надменен и жаден за популярност, а тя от дълго време не се интересувала от това. Предпочитала да бъде по-отдадена на своята благотворителна активност.

Андерсън не е одобрила и метода, по който режисьорът се опитал да я въвлече в новия му филм – нещо, от което тя не се интересувала. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР