Бракът на Дженифър Анистън с Джъстин Теру продължи само две

...
Бракът на Дженифър Анистън с Джъстин Теру продължи само две
Коментари Харесай

Какво събра Дженифър Анистън и Джъстин Теру

Бракът на Дженифър Анистън с Джъстин Теру продължи единствено две години. От съвсем толкоз актрисата още веднъж е разведена жена. Но очевидно е съумяла да резервира положителни връзки освен с първия си брачен партньор Брад Пит, нои с неговия правоприемник.

Преди дни Теру разгласява няколко фотоси в профила си в Instagram, от които разбираме, че едно от обичаните му кучета е умряло.

Всъщност, кучето Доли (кръстено на Доли Партън), е осиновено от Анистън през 2006 година , пет години преди двамата да стартират връзката си.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от @justintheroux на Юли 29, 2019 в 12:03 PDT

Но очевидно и Джъстин дотолкоз се е привързал към овчарката, която и двамата одобряват като свое дете, че скърби не по-малко от Джен. Той е отишъл в дома, в който до доскоро повече от година живееха дружно с Анистън, с цел да бъдат дружно в последните мигове на своето обичано куче , написа Express.
 Дженифър Анистън, грижите за себе си и за какво през днешния ден е повече от Анджелина Джоли
Дженифър Анистън се смее последна

Тя или Анджелина се оправя по-добре с живота след Брад Пит

На една от фотосите виждаме ръката на Теру и една женска ръка, която най-вероятно е на Анистън. Двамата някогашни съпрузи очевидно са съумели да превъзмогнат всички неразбирателства между тях и да бъдат дружно в този сложен миг . Защото единствено който няма домакински любим не знае какъв брой боли от загубата му.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР