Бракът на Чарлз и Даяна продължава да вълнува света, макар

...
Бракът на Чарлз и Даяна продължава да вълнува света, макар
Коментари Харесай

Нови разкрития около принцеса Даяна, Камила и принц Чарлз

Бракът на Чарлз и Даяна продължава да вълнува света, въпреки той да бе жертван от самото си начало. Сърцето на Чарлз принадлежеше на Камила, за която той се ожени след доста, доста години.

В средата на юли сегашната брачна половинка на престолонаследника, херцогинята на Корнуол, навършва 70 години. По този мотив английската журналистка Пени Джунър написа биография на Камила и описа детайлности от кралския любовен триъгълник. Книгата се базира на данни и разкази, които авторката е получила от диалози с другари и познати на Камила и Чарлз.

Запис разкрива нещастието на принцеса Даяна от брака й

Оказва са, че Даяна се сближила с Камила още със запознанството им. Те в действителност намерили общ език и допи станали приятелки. Но това траяло малко – досега, когато Даяна схванала за връзката сред Чарлз и Камила.

Пени Джунър написа, че Даяна се трансформирала още щом почнала подготовката за сватбата. Тя станала подозрителна, у нея се появило чувството, че я лъжат. С Камила тя почнала да се държи хладно и да страни от нея, което Чарлз не харесвал. Но двамата вярвали в по-доброто бъдеще. „ Все отново Даяна му харесваше, само че преди сватбата те се познаваха неотдавна, прекомерно малко. Те едвам се познаваха и надали биха могли добре да се схващат “, написа журналистката, представена от медиите. Но все пак Чарлз харесваше Даяна и не искаше да я губи “, твърди журналистката.

Неподражаемият жанр на принцеса Даяна (СНИМКИ)

Всички разбираха, че Камила не може да бъде с Чарлз по редица аргументи, а Даяна идеално подхождаше за тази роля. След като принцът направил на Даяна предложение за брак, връзката с Камила беше скъсана, на нея й бе неразрешено да се приближава до Даяна. Но принцът въпреки всичко се надяваше, че ще може да поддържа връзка с някогашната си другарка, която той продължаваше да обича.

Рано или късно Даяна трябваше да разбере въпреки всичко да разбере какво свързва бъдещия й брачен партньор с Камила. И това тя научи от различен човек. Чарлз не се замисля какво й коства на Даяна цялата тази история. „ Тя е изглеждала комично и неуместно при общуването с дамата, която е била държанка на бъдещия й мъж. Когато бе планувана датата на сватбата, Чарлз реши да опише на Даяна за Камила, само че не всичко. Той сподели, че с Камила били доста близки другари, само че сред тях не е имало физическа непосредственост.

Принц Уилям утеши скърбящо момиченце: И аз изгубих мама, когато бях дребен

Приятели на принца считат, че сватбата с Даяна е съдбоносна и чудовища неточност – и за двамата. Чарлз бе подтиснат, че трябвало да следва желанията на фамилията и Даяна от ден на ден го отблъсквала от себе си. По думите на Пени за сватбата тя дефинитивно се трансформирала. Принцесата бе преследната от маниакалното възприятие, че всички знаят нещо, наблюдават, крият. Това я подлудяваше.

Даяна толкоз не вярвала на Чарлз, че даже когато той оставал с най-близките родственици, тя го подозирала, че той я обсъждал в неприятна светлина. Според биографката на Камила мнозина са обяснявали истеричните положения на Даяна с булимията, от която тя страдала.
  По тематиката Камила поискала бракоразвод и 200 милиона лири от принц Чарлз Чарлз имал терзания за брака още преди сватбата си с Даяна
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР