Бракът на Чарлз и Даяна продължава да вълнува света, макар

...
Бракът на Чарлз и Даяна продължава да вълнува света, макар
Коментари Харесай

Изпратих някой да те убие, отвън е - заплашителното обаждане на принцеса Даяна към Камила

Бракът на Чарлз и Даяна продължава да вълнува света, въпреки той да бе жертван от самото си начало. Сърцето на Чарлз принадлежеше на Камила, за която той се ожени след доста, доста години.

В средата на юли сегашната брачна половинка на престолонаследника, херцогинята на Корнуол, навършва 70 години. По този мотив английската журналистка Пени Джунър написа биография на Камила и описа детайлности от кралския любовен триъгълник.

Книгата се базира на данни и разкази, които авторката е получила от диалози с другари и познати на Камила и Чарлз.

Princess Diana still haunts Camilla as Duchess prepares to celebrate her 70th birthday https://t.co/beUpvNZvAi pic.twitter.com/StqfHH9Lxs
— Royal Fans News (@RoyalFanNews) June 26, 2017
Оказва са, че Даяна се сближила с Камила още със запознанството им. Те в действителност намерили общ език и допи станали приятелки. Но това траяло малко – досега, когато Даяна схванала за връзката сред Чарлз и Камила.

Тъжната изповед на принцеса Даяна: "Бях уплашена и се поболях от кралското семейство "

Пени Джунър написа, че Даяна се трансформирала още щом почнала подготовката за сватбата. Тя станала подозрителна, у нея се появило чувството, че я лъжат. С Камила почнала да се държи хладно и да страни от нея, което Чарлз не харесвал. Но двамата вярвали в по-доброто бъдеще.

“As Charles walked down the aisle, he looked over at Camilla with a slightly plaintive sad… https://t.co/fA444zuguH pic.twitter.com/tCOPDzZFsE
— Royal Fans News (@RoyalFanNews) June 26, 2017
„ Все отново Даяна му харесваше, само че преди сватбата те се познаваха неотдавна, прекомерно малко. Те едвам се познаваха и надали биха могли добре да се схващат “, написа журналистката, представена от медиите. "Но все пак Чарлз харесваше Даяна и не искаше да я губи “ , твърди журналистката.

Племенницата на принцеса Даяна порасна и наподобява съвсем като нея

"Всички разбираха, че Камила не може да бъде с Чарлз по редица аргументи, а Даяна идеално подхождаше за тази роля.След като принцът направил на Даяна предложение за брак, връзката с Камила беше скъсана, на нея й бе неразрешено да се приближава до Даяна. Но принцът въпреки всичко се надяваше, че ще може да поддържа връзка с някогашната си другарка, която той продължаваше да обича. Рано или късно Даяна трябваше да разбере въпреки всичко да разбере какво свързва бъдещия й брачен партньор с Камила. И това тя научи от различен човек. Чарлз не се замисля какво й коства на Даяна цялата тази история " , написа още в книгата.

Diana’s tapes: ‘Harry was born, Charles was back with Camilla, Our marriage was down… https://t.co/Bxxgbw2h6O pic.twitter.com/zA2ByQuE2e
— Royal Fans News (@RoyalFanNews) June 24, 2017
„ Тя е изглеждала комично и неуместно при общуването с дамата, която е била държанка на бъдещия й мъж . Когато бе планувана датата на сватбата, Чарлз реши да опише на Даяна за Камила, само че не всичко. Той сподели, че с Камила били доста близки другари, само че сред тях не е имало физическа непосредственост. "

Принц Уилям искрено за Даяна: Иска ми се мама да познаваше фамилията ми

Приятели на принца считат, че сватбата с Даяна е съдбоносна неточност за двамата. По думите на Пени за сватбата тя дефинитивно се трансформирала.



"Принцесата бе преследвана от възприятие, че всички знаят нещо, наблюдават, крият. Това я подлудяваше. Даяна толкоз не вярвала на Чарлз, че даже когато той оставал с най-близките родственици, тя го подозирала, че той я обсъждал в неприятна светлина ".

Според биографката на Камила мнозина са обяснявали истеричните положения на Даяна с булимията, от която тя страдала.

За още потребни и практични публикации харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР