Бракът между Дженифър Анистън и Брад Пит беше един от

...
Бракът между Дженифър Анистън и Брад Пит беше един от
Коментари Харесай

Дженифър Анистън: Поставях Брад на първо място - slava.bg

Бракът сред Дженифър Анистън и Брад Пит беше един от най-коментираните в Холивуд. Двамата бързо се трансфораха в любимци на папараците и всяка тяхна стъпка беше деликатно следена и фотографирана. За страдание, актьорите се разделят през 2000 година, а доста от почитателите упрекнаха Анджелина Джоли за това.

Въпреки че нещата не се получават екранната Рейчъл споделя, че не съжалява за моментите, прекарани с някогашния си брачен партньор. Има неща обаче които би трансформирала. 51-годишната звезда приказва пред „ Vanity Fair “ и споделя, че постоянно е поставяла потребностите на Пит пред своите и това постоянно е оказвало отрицателно въздействие върху настроението ѝ.

“Сега бих направила нещата по друг метод. Бих ходила на повече почивки и не бих се пренебрегвала толкоз доста. Обичам да се грижа за хората, само че от време на време слагам тях пред себе си и в това няма смисъл. Ако не преставам по този метод, най-после ще изгубя себе си “, споделя Анистън и прибавя, че упреква себе си за държанието си.

В момента мисли по напълно друг метод и се пробва да промени отношението си към хората. „ Никога повече няма да не помни за себе си. Смятам, че този брак ме научи на някои неща “. След раздялата звездата схваща, че би трябвало да разчита единствено на себе си и да се любува на самотата си.

Анистън споделя, че макар развоя на нещата и връзката на Брад с Анджелина Джоли, тя не желае да бъде одобрявана като жертва. Според нея, всеки би трябвало да одобри ориста си и да се концентрира върху сегашното, а не да живее в предишното. „ Връзките се крепят на двама души. Всеки един от тях е отговорен за техния край “.

След последния награден сезон в Холивуд се заприказва, че Дженифър и Брад може да дадат втори късмет на любовта си, само че към този момент това остава единствено в областта на фантазиите за техните почитатели.

Източник: tialoto
Снимка: Getty
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР