Брак по сметка“ – така определи съставянето на кабинет социологът

...
Брак по сметка“ – така определи съставянето на кабинет социологът
Коментари Харесай

Социолози: На ПП им трябва Радев, за да се оправдаят и да има нов лош! Президентът е неуравновесен

„ Брак по сметка “ – по този начин дефинира съставянето на кабинет социологът Андрей Райчев пред бТВ. „ В брака постоянно единият ще завоюва, а другият ще загуби. Първата рецесия ще бъде при ротацията като „ разводът “ може да настъпи и по-рано “, заложи той.
Иван Гешев реагира като разведена жена в тази обстановка, съобщи социологът.
„ Промяната “ истерично не желаят да се „ женят “. На тях им би трябвало трета фигура – зложелател и това е президентът. Радев им би трябвало, с цел да се оправдаят и да има нов неприятен. Ситуацията е близка до психиатричната “, съобщи той.
„ През тези две години Румен Радев натрупа власт. Преди това той беше уравновесен, а в този момент е невменяем, че губи власт и значими механизми. Политическа партия ще си платят за това, че застанаха първоначално зад президента. Има по-дълбока игра, в този момент съюзите се пренареждат. Правителството ще има по-малко спорове вътре, борбите ще бъдат в Народно събрание “, направи прогноза социологът Боряна Димитрова.
„ Радев не просто е бил до Политическа партия, той ги е основал. Те настояват, че той е сътрудника на Путин в България. Няма по какъв начин да приказват против Борисов, Доган, Пеевски и остава президентът “, съобщи Райчев от своя страна.
Боряна Димитрова пък акцентира, че това държавно управление не е идеално за нито един почитател на двете политически сили, само че е единственият допустим компромис. По думите ѝ изборите последните няколко пъти не дават заем на доверие на една партия или пък на досегашни съдружници
„ Сегашните съюзи се основават трудно. Ще има непрекъснати офанзиви. Новият детайл е Движение за права и свободи, които дават поръчка за присъединяване в коституционно болшинство. Политическа партия -ДБ и ГЕРБ не са сами в тази обсадна конюнктура, а имат трети фактор, които по-късно ще разберем дали е избавителен пояс или отровна прегръдка “, означи тя.
Според Райчев единственото положително е, че прескачаме това лято да вървим на избори, най-хубавият вид е да издържи до евровота. България въпреки всичко стартира да се възстановява. Проблемът не е в неразбирателството по върховете, а че ние, българите сме трагично разграничени. Например за войната на Русия против Украйна.
Ако това държавно управление извърши най-малко три точки от целите си, в страната ще има повече ред и предвидимост, разяснява Боряна Димитрова.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР