Брак без любов – най-големият проблем, защото любовта и връзката,

...
Брак без любов – най-големият проблем, защото любовта и връзката,
Коментари Харесай

Брак без любов – настъпва ли развод, когато любовта си отиде

Брак без обич – най-големият проблем, тъй като любовта и връзката, която идва с нея, са повода множеството хора да се женят. Казано по-просто, бракът без обич е, когато единият или никой от сътрудниците не се усеща обичан или обгрижван от другия. Бракът без обич е достигнал стадий, в който никой от сътрудниците не е източник на наслада или разтуха за другия и е по-скоро като да сте с прочут съквартирант, за който в действителност не ви пука доста.

В брака без обич диалозите стават сухи и им липсва топлота. Ако не друго, диалозите е най-добре да се заобикалят, преди да провокират идващия спор. Партньорите стартират да се концентрират извънредно върху отрицателните черти на другия и непрестанно се пробват да обвинят другия, без да желаят да чуят тяхната страна на нещата.

Признаци на брак без обич

Критиката в никакъв случай не свършва

Един от сигурните неточности на брака без обич е, че вие ​​и вашият брачен партньор се критикувате взаимно при всяка опция. Когато любовта е сменена от най-вече хладна преценка, тогава топлината избледнява и връзката се трансформира в полесражение.

Без фамилиарност

Липсата на полов живот е главен знак за трагичен брак. Дори когато вършиме обич от време на време, не се чувствате добре, а вместо това ви кара да се чувствате по-празни или тъжни. Щастливите двойки имат здравословен полов живот, който ги оставя в положение на искра. Обратното е правилно за нещастните двойки.

Бихте предпочели да прекарате време с приятелите си

Ако непрекъснато избирате да говорите с други или другари повече, в сравнение с с колегата си, това демонстрира дискомфорт и нарушена връзка. Ако чувствате, че диалогът с другари е по-добър от този с вашия сътрудник, до момента в който таите усеща на възмущение, това е знак.

Не се подкрепяте взаимно в сложни времена

Връзките са източник на сигурност и сигурност, защото и двамата знаят, че на другия може да се разчита, когато нещата станат сложни. В брак без обич вие сте напълно сами в изправянето пред проблемите си, защото знаете сигурно, че на колегата ви не може да се разчита. Постоянното възприятие на незаинтересованост също ви кара да игнорирате колегата си в час на потребност.

Вашите борби не престават да се повтарят

Едно значимо наблюдаване, което ще извършите при всички бракове без обич, е, че сътрудниците не могат да се спогодят за съвсем нищо. Поради кавгите, които наподобява пораждат във връзка с съвсем всяка тематика, става всекидневно да се карате за едни и същи неща неведнъж. В последна сметка това построява надълбоко възмущение един към различен, защото едни и същи усеща се появяват неведнъж.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР