Брага е първият финалист в турнира за Купата на Португалия.

...
Брага е първият финалист в турнира за Купата на Португалия.
Коментари Харесай

Брага е на финал за Купата на Португалия след зрелище с пет гола срещу Порто

Брага е първият финалист в шампионата за Купата на Португалия. Тази вечер възпитаниците на Карлос Карвахал завоюваха реванша против Порто на " До Драгао " с 3:2 и по този начин се добраха до мача за трофея. В първия дуел нямаше победител - 1:1. Така с общ резултат 4:3 Брага продължава напред.

Днешният мач бе същинско представление. Брага поведе с три гола още преди да са изтекли първите 30 минути. Абел Руис откри резултата в 9-ата минута, а по-късно още веднъж той удвои в 14-ата. Лукас Пиасон пък добави третото попадение в 28-ата минута.

Порто обаче не се съобщи и в 30-ата минута понижи посредством Отавио.

След това домакините получиха и спомагателен бонус, откакто Кристиан Борха бе изпъден от игра в 34-ата минута и Брага остана с 10 души на терена.

Порто предстоящо натисна и стигна до втори гол посредством Муса Марега в 75-ата минута. До края обаче гостите съумяха да удържат преднината си и се поздравиха с крайната победа.

Така Брага ще играе на 7-ия си край в шампионата и ще с бори да завоюва третото си отличие. Там отборът чака спечелилия от другия полуфинал сред Бенфика и Ещорил. Лисабонци са с едни гърди напред след успеха в първия мач с 3:1.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР