Брадли Купър ще се събере отново с Лейди Гага. Двамата

...
Брадли Купър ще се събере отново с Лейди Гага. Двамата
Коментари Харесай

Брадли Купър и Лейди Гага отново заедно

Брадли Купър ще се събере още веднъж с Лейди Гага. Двамата ще имат още едно присъединяване дружно. Актьорът и певицата ще изпълнят песента към кино лентата Роди се звезда на фестивала в Гластънбъри.

Брадли към този момент е разговарял с уредниците на феста, написа OK Magazine. Лейди Гага и Брадли Купър към този момент извършиха парчето дружно по време на церемонията на премиите Оскар.

Shallow е от кино лентата, в който двамата бяха сътрудници на екрана, а Купър бе и режисьор на продукцията. Изпълнението им по време на оскарите бе много прочувствено и се заприказва, че сред двамата прехвърчат и сантиментални искри.

Лейди Гага и Брадли Купър отхвърлиха сходни изказвания, само че по този начин или другояче Купър към този момент не съжителства с майката на детето си Ирина Шейк.

На фестивала в Гластънбъри, който е и най-големият музикален фест, се чака да се появят още The Killers, The Curе, Джанет Джексън, Майли Сайръс и Лиъм Галахър.

Брадли Купър в действителност не идва за първи път на фестивала. Той се качи на сцената и преди време, когато бяха снимани и фотоси, употребявани за кино лентата Роди се звезда.

tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР