Брадли Купър отново сяда на режисьорския стол. След като впечатли

...
Брадли Купър отново сяда на режисьорския стол. След като впечатли
Коментари Харесай

Брадли Купър отново на режисьорския стол - slava.bg

Брадли Купър още веднъж сяда на режисьорския стол. След като впечатли мнозина с дебюта си „ Роди се звезда “, холивудският ас поема кормилото на нов филм, като главен „ персонаж “ и тук ще се окаже музиката.

Купър ще повтори формулата си, като застане и пред камерата, а също е и съавтор на сюжета дружно с Джош Сингър, предава Монитор.

Сюжетът на новия му филм пък ще гравитира към живота на един от най-обичаните композитори на всички времена, а точно – Ленард Бърнстейн. По плана Купър работи от близо две години, като за задачата организира диалози и с децата на музиканта – Джейми, Александър и Нина.

Самият режисьор съумя да изпревари съперниците си от Bron Studios, като закупи правата за екранизирането на живота на Бърнстейн. Въпреки че Джейк Джиленхол трябваше също да изиграе ролята под „ диригенството “ на Кари Фукунага, до това няма да се стигне точно заради неналичието на единодушие от страна на наследниците на композитора.

Филмът на Купър към момента няма заглавие, а клапата за него ще щракне при започване на другата година. Зад него застават редица фамозни кинодейци. Като продуценти на лентата ще служат имена от ранга на Тод Филипс („ Жокера “), Мартин Скорсезе и Стивън Спилбърг. Самият Купър също ще продуцира плана си, чиято премиера ще бъде в платформата на Netflix. Стрийминг колосът още занапред подсигурява, че филмът ще се наслаждения и на обществени прожекции, което автоматизирано значи, че компанията ще котира заглавието за „ Оскар “.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР