Брадли Купър беше забелязан заедно с дъщеря си в Дисниленд

...
Брадли Купър беше забелязан заедно с дъщеря си в Дисниленд
Коментари Харесай

Брадли Купър вече не изглежда така: актьорът се появи неузнаваем с дъщеря си в Дисниленд

Брадли Купър беше видян дружно с щерка си в Дисниленд през почивните дни, само че освен детето му провокира заглавия.

44-годишният артист и 2-годишната Леа де Сен се забавляваха на разнообразни атракциони в калифорнийския парк на Дисни. На фрагментите отпреди няколко дни виждаме един удовлетворен баща и щастливата му щерка на въртележки, влакчета и лодки .

View this post on Instagram
El guapo Bradley Cooper fue visto disfrutando de un día en Disneyland con su hija Lea De Seine. Nos encanta ver lo bien que se la pasan juntos a pesar de la ruptura del actor con Irina Shayk. Por cierto ¿te gusta el #look de Bradley con bigote? #BradleyCooper #familia #family #celebrities #Vanidades #VanidadesMx.. (Fotos: The Grosby Group)

A post shared by Revista Vanidades (@vanidadesmx) on Aug 27, 2019 at 2:19pm PDT

NEWS PICS with LEA yesterday #BradleyCooper pic.twitter.com/c9dOBdu8RR
— BradleyCoopNews (Fan Account) (@BCooperfanpage) 25 август 2019 година
Друго, което прави усещане, е фрапантната смяна във външния тип на Брадли Купър. Освен че косата му е скъсена и стилизирана в ретро прическа , артистът е без брада, която е заместена от мустак .
 Когато модата срещне „ Прощално “, „ Вчера “ и „ Крадецът на праскови “, или по какъв начин да се облечеш в български стихове и филми Edna предлага Когато модата срещне „ Прощално “, „ Вчера “ и „ Крадецът на праскови “, или по какъв начин да се облечеш в български стихове и филми
Новият тип на Брадли Купър най-вероятно се дължи на последваща роля , а гледайки листата с идните му филми, допускаме, че повода е филмът “Nightmare Alley”(„ Алея на кошмарите “) на Гийермо Дел Торо. Той е римейк на лентата от 1947 година и споделя за шарлатанин, който влиза в комбина с психиатър, с цел да измъква пари от жертвите си.

Друго съмнение е “Atlantic Wall” , където се чака Брадли да играе американски боец от Втората международна война, който остава на вражеска територия във вечерта на десанта в Нормандия на 6 юни 1944 година

Актьорът последно направи смяна във визията си поради ролята на небрежния рок музикант Джаксън Мейн в „ Роди се звезда “, само че сегашният му тип е нещо, което преди не е опитвал - нямаме самообладание на забележим крайния резултат!
.month-theme.image-container { background: url(https://m3.netinfo.bg/media/images/39378/39378295/1600-398-themeseptember.jpg); } Тема на месеца в Edna.bg Обратно в час Септември  3 непознати езика, които децата ви би трябвало да знаят, с изключение на британския Обратно в час 3 непознати езика, които децата ви би трябвало да знаят, с изключение на британския  Ако децата ви израстнат в къща, цялостна с книги, ще печелят повече като порастнат Обратно в час Ако децата ви израстнат в къща, цялостна с книги, ще печелят повече като порастнат  Детето не харесва учителката, по какъв начин да оказа помощ? Обратно в час Детето не харесва учителката, по какъв начин да оказа помощ? Прочети още
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР