Брадли Крейт, бивш член на политическите организации на Тръмп, внесе

...
Брадли Крейт, бивш член на политическите организации на Тръмп, внесе
Коментари Харесай

Официално: Доналд Тръмп се кандидатира за президент на САЩ


Брадли Крейт, някогашен член на политическите организации на Тръмп, внесе документи във Федералната изборна комисия на Съединени американски щати за основаване на комитет, наименуван " Доналд Джей Тръмп за президент 2024 ". Междувременно Тръмп  се обърна към поддръжниците си в едночасова тирада в имението си Мар-а-Лаго във Флорида. 

 
Винаги сме знаели, че това не е краят. Това беше единствено началото на битката ни за избавяне на американската фантазия. И това е дума, която не използваш, две думи, не желая да бъда, Джо. Това са две думи, американската фантазия. Това, което той направи, не беше положително. Има доста неприятни неща като това да отидеш в Айдахо и да кажеш: " Добре пристигнали в щата Флорида. Наистина то обичам. За да направя Америка още веднъж велика и мощна, тази вечер аз обявявам кандидатурата си за президент на Съединените щати.
Доналд Тръмп

Бившият президент разполага с големи средства за предизборна акция и остава известен измежду републиканците.

Но той е упрекван за разочароващото показване на републиканците на междинните избори. Прогнозираната " алена вълна " не се осъществя. За да се кандидатира за президент, Тръмп ще би трябвало да завоюва номинацията на Републиканската партия, само че се чака и други да се борят за нея. 

Политическите наблюдаващи допускат, че сходно ранно начало може да има за цел да се  " спре евентуалните кандидати за номинацията на партията ., в това число изгряващата звезда губернатора на Флорида Рон ДеСантис, 44 година, и някогашния вицепрезидент на Тръмп Майк Пенс, 63 г.  
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР