Брад ПитУилям Брадли Пит, Брад Пит (Brad Pitt) e роден

...
Брад ПитУилям Брадли Пит, Брад Пит (Brad Pitt) e роден
Коментари Харесай

Брад Пит дари 1 млн. долара на организация за расова справедливост

Брад Пит  Брад Пит Уилям Брадли Пит, Брад Пит (Brad Pitt) e роден в Шоуни и e американски артист и продуцент в последва образеца на някогашната си брачна половинка Дженифър Анистън и подари един милион $ на организацията "Цвят на смяната " (Color of Change), заяви в. "Дейли мейл ", предава Българска телеграфна агенция.

Дженифър Анистън направи дарението преди седмица, "дълбоко наранена " от гибелта на Джордж Флойд. Близък на артиста сподели, че той "наистина оказва помощ на благотворителната организация поради Джен и желае да направи същото подаяние като нея ". Миналата седмица той е бил на демонстрациите на придвижването "Животът на чернокожите има значение " в Лос Анджелис и доста се е развълнувал. След това е отишъл в дома на Дженифър Анистън. Двамата желаят да оказват помощ допустимо най-вече.

Организацията "Цвят на смяната " работи за тъждество пред закона на чернокожите в Съединени американски щати.

Брад Пит стана синоптик

Много звезди направиха дарения на организации, работещи за обществена и расова правдивост.

Анджелина Джоли  Анджелина Джоли Анджелина Джоли Войт е американска актриса и някогашен модел. Анджелина е щерка на американския подари 200 000 $ на Националната асоциация за подпомагане на напредъка на чернокожите, артистът Уикенд даде 500 000 $ за разнообразни дела, а Дрейк - над 100 000 $ на фонд, изплащащ гаранциите на задържани протестиращи от придвижването "Животът на чернокожите има значение "
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР