Брад Пит ще празнува 60-ия си рожден ден с Инес

...
Брад Пит ще празнува 60-ия си рожден ден с Инес
Коментари Харесай

Брад Пит ще празнува 60-ия си рожден ден с Инес де Рамон

Брад Пит ще чества 60-ия си рожден ден с Инес де Рамон.

Звездата от " Боен клуб " и дизайнерката на бижута, които се срещат от една година, имат рождени дни с един ден разлика идващия месец: Брад ще навърши 60 години на 18 декември, а Инес ще отпразнува 31-вата си годишнина на 19 декември, написа " Телеграф ".

" Готвят взаимно празнуване на рождени дни, Коледа и Нова година. И защото Брад навършва 60 години, може да се приготви нещо особено по този мотив ", показа източник пред DailyMail. Според него макар очевидните проекти за рождения ден, двойката не е покрай подписване на брак, защото са " изцяло щастливи ", наслаждавайки се на " заниманието ".

Вътрешният източник добави: " Брад е благополучен и влюбен в приятелката си Инес, само че каквито и да било признаци за годеж, женитба или бягство не са планувани в близко бъдеще. Брад не се тормози да се ожени още веднъж, просто това не е нещо, за което двамата мислят. Никой не притиска никого, нямат проекти за деца или нещо сходно, те са изцяло щастливи един с различен и им харесва по какъв начин всичко е просто, занимателно и вълнуващо ", съобщи БГНЕС.

Брад и Инес за първи път провокират клюки за връзка през ноември 2022 година, когато са видяни да наподобяват интимни на концерт на Боно в Лос Анджелис. През декември те бяха видяни дружно на 59-ия рожден ден на Брад и посрещнаха Нова година дружно на отмора в Кабо Сан Лукас.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР