Брад Пит се е снимал в десетки филми и макар

...
Брад Пит се е снимал в десетки филми и макар
Коментари Харесай

Брад Пит: Мястото ми вече не е пред камерата

Брад Пит се е снимал в десетки филми и въпреки и към този момент да не наподобява на момче от плакатите, за него мечтаят почитатели от целия свят. Въпреки това артистът сподели, че с годините избира да съобщи щафетата на по-младите, заяви в. " Дейли мейл ".Затова и в последно време Брад Пит рядко се снима във филми.

" Предпочитам да съм зад камерата като продуцент. Това много ми харесва. Все по-малко работя. Наистина имам вяра, че това е за по-младите. Не че няма значими функции на по-възрастни. Просто усещам, че самата игра е такава. Всичко става естествено. Като натурален асортимент ", споделя Брад Пит пред австралийското издание на сп. " Джи Кю ".В фотосите към изявлението Брад Пит е облечен спортно. Личи си, че не е млад, само че е прелъстителен, с уверена усмивка и малко по-дълга коса. Е, не е момчето от кино лентата " Телма и Луиз ", който го направи знаменит през 1991 година, отбелязва " Дейли мейл ".

Брад Пит има продуцентската компания " План Би ентъртейнмънт " и към този момент има впечатляваща кариера зад камерата. Той е продуцент на филми като " Лунна светлина ", " Окча ", " Селма ", " 12 години в иго ", " Кешбол ", " Дървото на живота ", " Яж, моли се и бит ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР