Брад Пит работи с Люис Хамилтън по нов филм, който

...
Брад Пит работи с Люис Хамилтън по нов филм, който
Коментари Харесай

Брад Пит влиза в болид от Формула 1 за Гран при на Великобритания

Брад Пит работи с Люис Хамилтън по нов филм, който към момента няма заглавие. Холивудската легенда влиза в болида за съревнование от Формула 1. Актьорът сякаш ще е част от конкуренцията в идващото Гран при на Англия.

Според The Sun, Брад Пит е получил особено позволение да направи първата парадна обиколка на пистата Силвърстоун като част от фотосите на новия филм. Пилотът от Формула 1 Люис Хамилтън пък е изпълнителен продуцент на блокбъстъра, който се прави от новата му продуцентска компания Dawn Apollo Films.

В новият филм Пит ще играе деец водач от Формула 1, който излиза в пенсия, с цел да наставлява новак играч. Лентата към момента не е озаглавена, само че е ясно, че ще бъде режисирана от Джоузеф Косински.

През октомри 2022 година Sofia24.bg ви заяви, че американският артист е посетил пистата в Остин в навечерието на Гран при на Съединени американски щати. Секссимволът на Холивуд се появи на пистата със светлосин суичър, шапка и слънчеви очила. Той изгледа свободната подготовка. Още тогава стана ясно, че Брад Пит ще вземе присъединяване във към момента неозаглавен филм за Формула 1, режисиран от Джоузеф Косински.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР