Брад Пит последва примера на бившата си съпруга Дженифър Анистън

...
Брад Пит последва примера на бившата си съпруга Дженифър Анистън
Коментари Харесай

Брад Пит дари един милион долара на организация за расова справедливост

Брад Пит последва образеца на някогашната си брачна половинка Дженифър Анистън и подари един милион $ на организацията " Цвят на смяната " (Color of Change), заяви в. " Дейли мейл ".

Дженифър Анистън направи дарението преди седмица, " надълбоко наранена " от гибелта на Джордж Флойд. Близък на артиста сподели, че той " в действителност оказва помощ на благотворителната организация поради Джен и желае да направи същото подаяние като нея ". Миналата седмица той е бил на демонстрациите на придвижването

" Животът на чернокожите има значение " в Лос Анджелис и доста се е развълнувал. След това е отишъл в дома на Дженифър Анистън. Двамата желаят да оказват помощ допустимо най-вече.
 

— AceShowbiz (@aceshowbiz)

Организацията " Цвят на смяната " работи за тъждество пред закона на чернокожите в Съединени американски щати.

Брад Пит и Дженифър Анистън се разведоха през 2005 година след петгодишен брак.

Много звезди направиха дарения на организации, работещи за обществена и расова правдивост. Анджелина Джоли подари 200 000 $ на Националната асоциация за подпомагане на напредъка на чернокожите, артистът Уикенд даде 500 000 $ за разнообразни дела, а Дрейк - над 100 000 $ на фонд, изплащащ гаранциите на задържани протестиращи от придвижването " Животът на чернокожите има значение ".
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР