Брад Пит отбеляза победа в спора с Анджелина Джоли за

...
Брад Пит отбеляза победа в спора с Анджелина Джоли за
Коментари Харесай

Брад Пит нанесе жесток удар върху Анджелина: Взе й...

Брад Пит означи победа в разногласието с Анджелина Джоли за децата, тъй като актрисата ги е оставила на неговите грижи, до момента в който е заета през лятото със фотоси, заяви в. " Дейли остарял ". Звездната двойка се раздели през 2016 година Разводът им беше разгласен през април тази година, само че те още доуточняват някои условия в него. Най-лютият спор е за децата.

Актрисата цяло лято ще се снима във кино лентата " Тези, които желаят да съм мъртва " (Those Who Wish Me Dead " ). Тя е предолжила на Брад Пит да се грижи за 17-годишния Мадокс, 15-годишния Пакс, 14-годишната Захара, 13-годишната Шайло и 11-годишните Нокс и Вивиен. Това е огромно достижение за Брад Пит, който в началото съвсем не можеше да ги вижда поради обвинявания в проявена експанзия и проблеми с алкохола.

" Прилича на в действителност позитивна смяна и Брад не е на себе си от благополучие " - разяснява човек от обкръжението му.

През април с оповестяването на развода беше обявено, че двамата артисти са се разбрали да си поделят попечителството на децата.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР