Брад Пит отбеляза победа в спора с Анджелина Джоли за

...
Брад Пит отбеляза победа в спора с Анджелина Джоли за
Коментари Харесай

Брад Пит отбеляза победа в спора с Анджелина Джоли за децата

Брад Пит означи победа в разногласието с Анджелина Джоли за децата, тъй като актрисата ги е оставила на неговите грижи, до момента в който е заета през лятото със фотоси, заяви в. "Дейли остарял ".

Звездната двойка се раздели през 2016 година Разводът им беше разгласен през април тази година, само че те още доуточняват някои условия в него. Най-лютият спор е за децата.

Актрисата цяло лято ще се снима във кино лентата "Тези, които желаят да съм мъртва " (Those Who Wish Me Dead "). Тя е предолжила на Брад Пит да се грижи за 17-годишния Мадокс, 15-годишния Пакс, 14-годишната Захара, 13-годишната Шайло и 11-годишните Нокс и Вивиен. Това е огромно достижение за Брад Пит, който в началото съвсем не можеше да ги вижда поради обвинявания в проявена експанзия и проблеми с алкохола.

"Прилича на в действителност позитивна смяна и Брад не е на себе си от благополучие " - разяснява човек от обкръжението му.

През април с оповестяването на развода беше обявено, че двамата артисти са се разбрали да си поделят попечителството на децата.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР