Брад Пит очевидно успя да се измъкне от лапите на

...
Брад Пит очевидно успя да се измъкне от лапите на
Коментари Харесай

Брад Пит не търси нищо сериозно

Брад Пит явно съумя да се измъкне от лапите на дълбоката меланхолия след раздялата с Анджелина Джоли и признанието му за проблеми с алкохола, продължавайки с дребни стъпки напред.

В момента 54-годишният артист излизал с професорката от Масачузетския Технологичен Институт Нери Оксман, само че към момента двамата не са се декларирали публично като двойка.

Което значи, че към момента не сме ги видели дружно на всемирски и публични събития или просто да се разхождат по улиците, хванати за ръце.

„ Той излиза на срещи, само че на този стадий не желае да скача в нищо съществено. Добре му е да бъде самичък, харесва му да работи и да прекарва време с децата си. На този стадий в живота му няма място и време за сериозна връзка “, споделя непосредствен другар на артиста пред западните медии.

В момента за него били значими единствено две неща – работата и децата. „ Да бъде татко за него е преди всичко. Винаги ще бъде до децата си, желае те да са наясно, че могат да разчитат на него за всичко “, споделят още източници на западните медии.

В момента Брад Пит снимал филм в Лос Анджелис, само че отвън снимачния развой прекарвал времето си самичък в караваната.

EVA
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР