Брад Пит най-накрая проговори публично за заплахата да убие скандалния

...
Брад Пит най-накрая проговори публично за заплахата да убие скандалния
Коментари Харесай

Ах, този Брад Пит!

Брад Пит най-сетне проговори обществено за " опасността да убие " скандалния продуцент Харви Уайнстийн, когато преди години е нападнал Гуинет Полтроу, която в оня миг е била гадже на един от най-желаните мъже в Холивуд. 

Актьорът съобщи, че " желал да се увери, че нямало да се случи нищо следващо “, откакто Полтроу му споделила, че Уайнстийн е сложил неуместно ръцете си върху тялото ѝ по време на работна среща в хотел в Лос Анджелис. Освен това я подканил да се насочи към спалнята, където да се отдадат на разтривки. 



Според актрисата това се случило тъкмо откакто била наета да изиграе основната роля в акомодацията на книгата на Джейн Остин " Ема " през далечната 1994 година Самата Полтроу също споделя за опасността, отправена от Пит към Уайнстийн, като прецизира, че това се е случило на премиерата на театралния театър " Хамлет " с присъединяване на Рейф Файнс през 1995 година Освен това тя споделя, че незабавно е напуснала хотелската стая на обвинявания в полови похищения и е потърсила утешение от тогавашния си другар – Брад Пит. 



Пит прецизира, че в оня миг е реагирал спонтанно – така, както би реагирал всеки младеж в родното му място, и това е повода да се конфронтира без боязън с един от най-влиятелните мъже в Холивуд.

" Исках просто да се уверя, че на нея (Полтроу) нямаше да ѝ се случи нищо, тъй като въпреки всичко имаше два кино лентата за снимане. Интересно е, че в Холивуд обстановката към мъжете и дамите на работното място се промени към положително, въпреки че тази смяна съществено закъсня. И съм уверен, че тази история би трябвало да се опише обществено ". 

Как да не е значима? Тя още един път демонстрира, че макар залитанията си по алкохола, изневерите и проблемите в брака, Брад Пит е един от тези същински джентълмени, на които дамите постоянно могат да разчитат, в случай че се нуждаят от отбрана и поддръжка. Винаги съм го харесвала, но сега - още повече от всеки път, тъй като потвърди, че да си звезда от огромна големина, не значи само да си част от огромното кино.

Макар че през днешния ден повече от всеки път Брад е в светлината на прожекторите си поради кино лентата на Тарантино , където си партнира с Леонардо ди Каприо, както и " Към звездите "   – космическата авантюра, чийто сценарист и режисьор е Джеймс Грей. Пит е в ролята на Рой Макбрайт – космически инженер, който преди десетилетия губи татко си в Космоса, но не стопира да има вяра, че той е някъде там, и е страховит. Изведнъж хората си спомниха за съществуването на голямата кино звезда, който ни подсети какъв брой по-добър е в това, в сравнение с да е обект на злословия в жълтата преса.

Има още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР