Брад Пит излезе на среща с топ модела Ел Макферсън.

...
Брад Пит излезе на среща с топ модела Ел Макферсън.
Коментари Харесай

Брад Пит на романтична среща с Ел Макферсън

Брад Пит излезе на среща с топ модела Ел Макферсън. Двамата били видяни да интимничат в нощен клуб в Лос Анджелис, оповестява английският таблоид "Дейли Мейл ".

Слуховете за сантиментални връзки сред двамата се завъртяха в медиите малко след появяването на информация, че 51-годишната Макферсън се е развела със брачна половинка си — милиардера Джефри Софер.

„ Двамата не криеха, че се усещат доста добре дружно. Категорично изглеждаха по този начин, като че ли са двойка, излязла на интимна вечеря ", разяснява пред изданието източник, поискал анонимност. "Пит се смееше от сърце на всичко, което му споделяше Макферсън, а тя постоянно го докосваше по ръката и си отмяташе косата през рамото “.

Холивудската звезда и австралийският модел се срещат за пръв път на снимачната площадка на сериала „ Приятели “ през 1999 година. Тогава Пит бе женен за Дженифър Анистън.

След развода с Анджелина Джоли през септември предходната година, жълтите издания събраха Пит с куп звезди, само че тези клюки за любовния му живот не бяха доказани.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР