Брад Пит имаше неприятна среща с близките на бившата си

...
Брад Пит имаше неприятна среща с близките на бившата си
Коментари Харесай

Брад Пит неочаквано се натъкна на брата и бащата на Анджелина Джоли

Брад Пит имаше неприятна среща с околните на някогашната си брачна половинка Анджелина Джоли. Той се срещна с бащата на Джоли, артиста Джон Войт, и брат й Джеймс Хейвън на художествена галерия, където дойде с новата си другарка. Там той беше пресрещнат от някогашния брачен партньор на Бритни Спиърс Сам Асгари и го помоли за взаимно селфи. 

Брад Пит пристигна на изложбата с новата си другарка Инес де Рамон. Но се оказа, че и други звезди са пристигнали в Gagosian Gallery за изложбата на Бенет Милър: артистът Джон Войт със сина си Джеймс Хейвън и някогашният брачен партньор на Бритни Спиърс Сам Асгари, пише Daily Mail.
 Брад Пит Брад Пит на изложбата Снимка: Instagram lawlormedia  Джеймс Хейвън, Джон Войт Джеймс Хейвън и Джон Войт на изложбата Снимка: Instagram lawlormedia
Друг клиент на изложбата означи, че обстановката е доста неловка.

„ Брад беше в една стая със фамилията на Анджелина и това е дребна стая “, означи той.

Според свидетел Джеймс бил отзивчив и разпознал Брад, само че не общували. Роднините на Джоли и някогашният й брачен партньор се пробваха да съблюдават отдалеченост. Не се знаеше авансово кой ще пристигна на изложбата.

Но някогашният брачен партньор на Бритни Спиърс Сам Асгари, който също посети галерията, не спазваше отдалеченост, той се приближи и помоли Пит да си направи селфи. Сам загатна, че Брад е обичаният артист на Спиърс и след диалог с него отиде да приказва с бащата на Джоли.

Асгари показа селфи с Пит в обществените медии и се пошегува, че това „ не е восъчна фигура “.
 Сам Асгари, Брад Пит Сам Асгари и Брад Пит Снимка: instagram samasghari
Преди това Джеймс Хейвън даде изявление, в което сподели, че се концентрира върху грижите за децата на Анджелина след раздялата й и дългогодишния бракоразвод с Брад Пит.

Джеймс, който за последно беше забелязан обществено с татко си през октомври 2022 година, призна, че усеща, че е негов дълг да отбрани шестте деца на сестра си на фона на бурния бракоразвод и произлизащата от това отрицателна гласност.

Джеймс означи, че е непосредствен със сестра си и „ всичко стартира със отбраната на нея и по-късно на нейните деца, моите племенници и племеннички “, сподели Джеймс, отбелязвайки, че той и сестра му започнаха нова фаза от връзката си след раздялата й.

Джеймс Хейвън и Анджелина Джоли постоянно са били доста близки. Той постоянно я придружаваше на церемонии по награждаване и позираше до нея на аления килим.
Но те бяха заобиколени от клюки, подбудени от общественото им изложение на усеща, а след целувката им през 2000 година тези клюки единствено се усилиха.
Джоли сподели, че е била шокирана, когато схванала защо пишат публицистите.

Джеймс и Анджелина наподобява останаха близки един с различен през годините, макар че се отчуждиха от татко си след гибелта на майка им през 2007 г. Какви връзки имат в този момент, не е известно.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР