Брад Пит и Марго Роби се завръщат в тандем на

...
Брад Пит и Марго Роби се завръщат в тандем на
Коментари Харесай

Първи снимки на Марго Роби и Брад Пит от Babylon

Брад Пит и Марго Роби се завръщат в тандем на огромния екран, пренасяйки историята на едни паметни години в Холивуд от близкото минало.

Пит и Роби, които играят дружно в " Имало едно време... в Холивуд " през 2019 година, преди този момент пък застават един до друг в " Големият залог " през 2015 година, се събират още веднъж. Този път в Babylon, в функциите на звезди в Лос Анджелис през 20-те години на предишния век, когато нямото кино е на път да остане в история за сметка на новите филми със тон.

Пред Vanity Fair сценаристът и режисьор, притежател на Оскар Деймиън Шазел сподели, че Брад и Марго се усещат изключително свързани и близки с персонажите си във кино лентата. Работата си с тях той разказва като магия, а една от аргументите е, че и двамата артисти пресъздават облиците си по допустимо най-истинския метод.

Марго Роби влиза в ролята на изгряващата актриса Нели ЛаРой, която е въодушевена от реализатори като Джоан Крофорд, Клара Боу и Жана Игълс. А Брад Пит ще забележим като героя Джак Конрад, " über-movie star ", въодушевен от действителни икони на нямото кино като Кларк Гейбъл, Джон Гилбърт и Дъглас Феърбанкс.

За наслада на почитателите на Роби и Пит, а и за всички киномаги, в интернет се появиха първите екслузивни фрагменти от идния филм. На тях виждаме част от съзвездието звезди, които вземат участие в него, наред с Марго и Роби - Оливия Уайлд, Тоби Макгуайър, Макс Мингела, Ерик Робъртс и други

Babylon наблюдава възхода и падението на голям брой герои по време на ерата на несдържан крах и безнравственост в ранния Холивуд. " Този филм несъмнено е най-трудното нещо, което съм правил до момента в кариерата си ", показва режисьорът Деймиън Шазел.

И прибавя, че провокациите не са били едно или две - от логистиката до броя на героите и мащабът на театралните елементи. Въпреки всичко, да носиш отговорност за основаването на подобен филм е в действителност вълнуващо начинание, счита Шазел.

Babylon ще направи своя дебют в няколко кина на 25 декември 2022 година, а на 6 януари 2023 година ще се завърти по всички салони, написа People.[**sorce_name**]

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР