Брад Пит и Дженифър Анистън бяха една от най-обичаните двойки

...
Брад Пит и Дженифър Анистън бяха една от най-обичаните двойки
Коментари Харесай

Имат ли тайна дъщеря Брад Пит и Дженифър Анистън? - slava.bg

Брад Пит и Дженифър Анистън бяха една от най-обичаните двойки в Холивуд. Двамата излъчваха жанр и хубост и се превръщаха в център на вниманието на всяко звездно събитие, на което участваха. Говореше се, че тяхната обич ще е вечно и е единствено въпрос на време да се появи и първото им дете.

Тогава се появи Анджелина Джоли, която се влюбва в Пит на снимачната площадка на кино лентата „ Мистър и мисис Смит “ и безусловно го открадва от Анистън. Дълго време почитателите на двете дами се мразеха и даже имаше война сред тях в обществените мрежи. Актрисите в никакъв случай не са говорили за омраза между тях и ловко избягваха сходни въпроси на аления килим.

След като Пит се раздели с Джоли, се заприказва за възобновление на връзките сред него и Анистън. Слуховете се ускориха още повече, когато двамата се засякоха зад кулисите на премиите „ SAG “ и размениха няколко благи момента, които бяха уловени от камерите. Усмивките, ръцете и близостта им не останаха незабелязани от почитателите, които към момента стискат палци за любимците си.

Засега двамата артисти са сами, само че нов слух се появи в Холивуд. В звездните среди се приказва, че Брад и Дженифър имат щерка, която пазят от светлината на прожекторите. Засега публично се знае, че Пит има шест деца, които споделя с Анджелина Джоли. Три от тях са осиновени и всяко от тях е от друга раса.
Дали обаче Пит има още една щерка и тя е от Анистън?

Всъщност, не. Момичето, за което всички приказват, се споделя Сидни Пит и е племенничка на Пит. Тази година даже приключи влиятелен американски лицей, а източник до артиста споделя, че той е извънредно горделив с това. Като подарък Брад е изпратил ключовете от къщата си в Санта Барбара и и я дал за прилагане на Сидни.

Момичето се ражда когато Анистън и Пит са към момента женени. Сидни незабавно се привързва към екранната Рейчъл и към момента я назовава вуйна Джен. Според източник, това съществено е дразнело Анджелина Джоли, когато тя е споделяла живота си с Брад.

Джен и Брад са приемали Сидни като своя щерка, защото двамата в никакъв случай не съумяват да имат деца. „ Те даже имат нейна фотография, която са поставили в рамка “, споделя непосредствен до някогашните съпрузи. Той добавя, че актьорите са се надявали да имат малко момиченце, което да си играе със Сидни.

Все отново до общо дете не се стига, а през 2018 година Анистън показа, че майчинството съществено я плаши.

Източник: tialoto
Снимка: Getty
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР