Брад Пит и Анджелина Джоли толкова много се обичаха, че

...
Брад Пит и Анджелина Джоли толкова много се обичаха, че
Коментари Харесай

Брад и Анджелина - разводът се отлага

Брад Пит и Анджелина Джоли толкоз доста се обичаха, че раздялата им ще се окаже едно от най-трудните неща на света. Звездната двойка е в развой на бракоразвод към този момент и ние не помним от по кое време, само че знаем, че са на път да слагат връх за най-дълго бракоразводно дело.

Точно когато си помислим, че цялата драма е към своя край, двамата ни убеждават, че това изобщо не е по този начин. Но новата сякаш последна дата за развода е юни следващата година . Или най-малко сходна пролонгация са поискали Брад и Анджелина от съдиите.

Причината - да съумеят да уредят сами имуществената и финансова страна на раздялата си , само че не в правосъдната зала, а с частен правосъден реализатор. Вероятно по този начин се надяват тайните им сметки да си останат секрети.

 Когато любовта се трансформира в представление

Когато любовта се трансформира в представление

А в това време и Пит, и Джоли са безапелационни, че не ги интересува кой ще вземе тостера и кой - микровълновата. Важно им е единствено попечителството над шестте им деца. Тук може би единодушие ще се реализира по-скоро.

Следващото съвещание по бракоразводното дело на холивудското семейство е планувано за 4 декември. Тогава ще се прегледат исковете на двамата към момента законни съпрузи за това кой да се грижи за децата им, написа TMZ.

 Съдия се скара на Анджелина Джоли поради Брад Пит
Съдия се скара на Анджелина Джоли поради Брад Пит

Ново съглашение за лятото

Анджелина желае цялостно настойничество, а Брад - 50 на 50 и за двамата. Уж двамата бяха стигнали до някакво съглашение на тази тематика, само че сигурно няма да се мине без следващата доза нападки и обвинявания в правосъдната зала. А цялата тази сага към този момент ни наподобява безкрайна...
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР