Брад Пит и Анджелина Джоли обявиха своята раздяла през 2016

...
Брад Пит и Анджелина Джоли обявиха своята раздяла през 2016
Коментари Харесай

Какво е намислила Анджелина Джоли за развода с Брад Пит

Брад Пит и Анджелина Джоли оповестиха своята разлъка през 2016 година и оттогава до момента са в развой на бракоразвод, чийто край към момента не се вижда. Причината са непрестанно изникващите нови разногласия сред актьорите - като този за имението Шато Миравал. А най-трудно им е да поделят децата си.
 Анджелина Джоли и Брад Пит изненадаха с ненадейно решение по разногласието им за винарната Chateau Miraval
Анджелина Джоли и Брад Пит изненадаха всички

Неочаквано развиване в борбата за Chateau Miraval

Джоли и Пит имат общо шест деца, от които три са осиновени. Най-малки са близнаците Вивиан и Нокс, които сега са на 15 години. А проектите на майка им са да отсрочи финалното решение по бракоразводното дело най-малко още три години - до момента в който те навършат пълноправие.

Че по никакъв начин не бърза да се разведе публично твърди и приятелката на Брад Пит Паула Фролич пред NewsNation Now`s. И в случай че успее да осъществя плановете си, разводът й с Брад Пит сигурно ще влезе в историята като най-дългия, който Холивуд помни - повече от 10 години.
 Снимка 584492

Цялата тази правосъдна драма коства освен доста нерви, само че и доста средства на актьорите. По-потърпевш се оказва Пит, който към този момент е с към 14 милиона $ обратно. Една част от тях са разходи за съда и юристи, а осем милиона $ заплаща на Джоли като наем, с цел да може да употребява имението им за 24.5 милиона в Калифорния, предава New York Post.
 Анджелина Джоли дружно с Пакс, Захара и Шайло в Ню Йорк
Анджелина Джоли още веднъж е назад на всички

Къде избра да се разноски с децата си

Очевидно е, че Брад Пит и Анджелина Джоли мъчно ще стигнат до приближаване на позициите и съглашение по противоречивите клаузи на развода. Но за актрисата очевидно не всичко е единствено пари и тя желае да избегне опцията да дели родителските права с към момента законния си брачен партньор. А дали ще стане нейното, времето ще покаже.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР