Брад Пит и Анджелина Джоли бяха любимата двойка на Холивуд.

...
Брад Пит и Анджелина Джоли бяха любимата двойка на Холивуд.
Коментари Харесай

Брад Пит прекарал 18 месеца в "Анонимни алкохолици"

Брад Пит и Анджелина Джоли бяха обичаната двойка на Холивуд. Двамата стартират връзката си откакто играят дружно в " Mr and Mrs Smith ". По това време Брад към момента е женен за Дженифър Анистън, само че това не му пречи да залитне по красивата си колежка.

След като завърши развода си, Пит към този момент не крие благосклонностите си към Джоли и двамата стартират да излизат. Три месеца по-късно двамата афишират, че чакат първото си дете. То се причислява към другите четири, които са осиновени.

През 2008-а Джоли още веднъж се появява бременна на събитието Independent Spirit Awards. Същата година, на фестивала в Кан излиза наяве, че двойката чака близнаци. Оттогава стартират и слуховете, че има нещо гнило в връзките им.

Въпреки това, Джоли и Пит се дами през 2014 година. Същата година те вземат участие дружно във втори филм след Mr and Mrs. Smith. Романтичната драма By the Sea е написана и режисирана от Анджелина и споделя за двойка, която се пробва да избави брака си.

2 години по-късно обаче Джоли подава молба за бракоразвод. Тя желае цялостно настойничество над шестте им деца, а юристът й твърди, че това е в полза на цялото семейство.

В ново изявление за Ню Йорк Таймс, Брад Пит сподлея своята страна от историята. Той признава, че е бил 18 месеца в клон на Анонимните алкохолици след раздялата си с Джоли. Когато слуховете за раздор в връзките започнаха да циркулират в пресата, таблоидите твърдяха, че спор сред двамата е препълнен чашата. Детайлите обаче бяха много разнообразни - някои споделяха, че Брад бил пийнал, а други, че е нападнал едно от децата си.

Всичко това обаче е било отречено от Пит пред NYT. " Имах просто фамилни проблеми като всички останали ". Той искрено приказва за престоя си в " Анонимните алкохолици ". Групата, която е била формирана единствено от мъже, е помогнала на артиста да се оправи с казуса.

" Беше много освобождаващо възприятие да покажа най-грозната част от себе си. Научих доста от това ", споделя Брад. Сега той твърди, че е не запомнил за неприятния си табиет и се концентрира напълно върху специалността си. Въпреки това, предизвестява, че няма да го виждаме толкоз постоянно на огромния екран.

" Това е бизнес за младежи. Мисля, че задържах това благосъстояние задоволително дълго, само че човек би трябвало да знае тъкмо по кое време да го пусне ", признава той пред NYT. В момента той се подвизава във кино лентата на Куентин Тарантино " Once Upon A Time... in Hollywod ", а на 20 септември излиза и новият му план " Ad Astra ".
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР