Брад Пит е прекратил отношенията си с Емили Ратайковски след

...
Брад Пит е прекратил отношенията си с Емили Ратайковски след
Коментари Харесай

Брад Пит се раделил с Емили Ратайковски заради разликата в интелекта

Брад Пит е прекратил връзките си с Емили Ратайковски след късия им романс, тъй като тя не е могла „ да си пасне “ с него в интелектуално отношение.

58-годишната звезда от " Bullet Train " не е могъл да се напасне с 31-годишния модел на Victoria Secret " интелектуално " по този начин, както е могъл да се свърже с новата си възлюбена 30-годишната Инес Де Рамон, заяви вътрешен източник пред Radar Online.

Източникът съобщи, че разликата във възрастта е изиграла значима роля за раздялата на Пит с Ратайковски, макар че Рамон е на същата възраст като модела, само че тя е " на една и съща вълна интелектуално " с артиста.

" Емили беше прекомерно подвластна от обществените мрежи, с цел да подсигурява нещо друго с изключение на кратковременен романс ", разкрива информаторът. " Трябва да има несъмнено равнище на поверителност, с цел да се усеща Брад удобно, а той не се усещаше удобно в този случай ".

Що се отнася до романса на Пит с Рамон, източникът сподели: " Тя е доста наясно с всички страсти, през които актьорите би трябвало да преминат за дадена роля, което кара Брад да се усеща удобно към нея, тъй като няма потребност да се изяснява. Тя е интелигентна, занимателна, витална и добър събеседник ", добави източникът. " В нея няма безусловно нищо претенциозно. Тя е земна и също по този начин има класа. " /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР