Брад Пит е инструктирал адвокатите си да поискат от съда

...
Брад Пит е инструктирал адвокатите си да поискат от съда
Коментари Харесай

Анджелина Джоли е заплашена от глоба за протакане на  развода с Брад Пит

Брад Пит е инструктирал юристите си да изискат от съда да бъде избран краен период за оформянето на развода им, тъй като Анджелина Джоли продължава да го протака, заяви вестник „ Сън ". Ако не подпише документите до тогава, актрисата ще би трябвало да заплаща санкция.

Въпреки че Брад Пит демонстрира „ необикновено самообладание " по време на развода, протакането към този момент му е омръзнало. Той е изтощен от непрекъснатото отсрочване от страна на Анджелина Джоли и му се коства, че за нея то към този момент се е трансформирало в игра.

Разводът на мегазвездите продължава към този момент три години. През април даже се заприказва, че Анджелина Джоли желае да си върне Брад Пит.

Съдът обаче постави завършек на сходни очаквания, като издаде отчасти решение за бракоразвод, с което разгласи двамата за „ юридически необвързани ", до момента в който не бъдат конкретизирани останалите елементи.

„ Брад не харесва ултиматумите, само че прекара две и половина години да прецизира детайлностите по края на брака си. Той просто желае да завърши вечно и да продължи живота си, без разводът да виси над главата му. Жалко, че се стигна дотук ", споделя негов непосредствен.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР