Брачният съюз между попфолк певецът Меди и плеймейтката Моника Валериева

...
Брачният съюз между попфолк певецът Меди и плеймейтката Моника Валериева
Коментари Харесай

Сватба няма: Меди и Моника Валериева измамиха феновете си

Брачният съюз сред попфолк артистът Меди и плеймейтката Моника Валериева се оказа подправена паника. Оказа се, че целият този звук е бил поради новият шлагер на Меди. Стана ясно, че в клипа ще взе участие и неговата половинка Моника.

Наскоро, звездната двойка разгласява малко видео, в което Валериева е в булчинска рокля и носи ослепителен пръстен, а текстът към постовете им гласеше: " Тя сподели " Да ".
                             

Беше маркирана и датата 22.02.2023 година Двамата получиха стотици мнения от консуматори в мрежата, които незабавно заподозряха, че се готви женитба. Не закъсняха и поздравления и пожелания, а плеймейтката даже отговаряше с емотиконки на младоженка и жених. 

Двамата още веднъж са споделили песента с почитателите си в обществените мрежи, като плеймейтката даже е написала в поста си " Историята на живота ми ".
                             

Меди и Моника са гаджета повече от две години, като за любовта им се разбра преди година. Моделката постоянно съпровожда гаджето си на участията му, а двамата обожават екскурзиите отвън страната и постоянно отскачат до екзотични дестинации. От фотоси в профилите им в Инстаграм излиза наяве, че сега двойката се любува на екзотична отмора на остров Бали. 
                             

Двамата несъмнено знаят къде да си почиват и по какъв начин да заинтригуват своите фенове.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР