Бръчките на лицето са не само свързани с възрастта промени,

...
Бръчките на лицето са не само свързани с възрастта промени,
Коментари Харесай

Как да отгатнете характера и енергията на човек по бръчките на лицето

Бръчките на лицето са освен свързани с възрастта промени, само че и отражение на характера. Всяка от тях отразява силата на човек и по местоположението на бръчките можете да разберете неговия темперамент.

Разположението на бръчките по лицето може да даде добра визия за личността на човек. Благодарение на наблюдението всеки ще може да разбере по-подробно събеседника, както и да разпознава неговите мощни и слаби страни. Ето по какъв начин тъкмо са разположение бръчките при хората с друга сила.
 Комбинация от картоф и лимон ще ви отърве от бръчките Комбинация от картоф и лимон ще ви отърве от бръчките
Избелваща маска Тази маска ще придаде на лицето ви лъчезарен и здрав тип. 0,5 картофени кубчета 1 чаена лъжичка лимонен сок Настържете...

Хоризонталните бръчки по челото демонстрират почтени хора, които са привикнали да живеят по разпоредбите и да не заблуждават обкръжението си. Това са мощни персони, характеризиращи се със стремителност. Те са открити, което може да аргументи много спорове с близките. Независимо от това, такива хора са привикнали да играят по разпоредбите, да не нарушават границите на другите хора и да не разрешават на никого да нахлуе в персоналното им пространство.

Вертикалните бръчки по челото, преминаващи сред веждите, демонстрират човек, податлив към философстване. Тези хора се отличават с невероятен разум, само че постоянно основават усещане, че са асоциални и ядосани. Те се отличават с любовта си към самотата и размислите, флегматични са и съблюдават разпоредбите.

Бръчките към външните ъгли на очите демонстрират оптимистични персони. Те се отличават с любовта си към живота и дейния си метод на живот, способността да развеселят близките и да не се отхвърлят в сложни обстановки. Въпреки оптимизма и дружелюбността си, такива хора могат да отвърнат на натрапниците и няма да търпят хамалско държание.

Назолабиалните бръчки демонстрират хора със мощна сила, привикнали да реализират всичко сами. Те се отличават с волеви темперамент, дарба да отстояват мнениетос и имат мощно възприятие за правдивост.
 Техника за масаж против бръчки вкъщи Техника за масаж против бръчки вкъщи
Масажът на лицето, който се прави систематично, оказва помощ за изглаждане на кожата на лицето, предотвратява образуването на бръчки и нам...

Бръчките, ситуирани над устните, характеризират горещи персони. Те са взискателни към другите и безапелационни, което постоянно ги прави самотни. Енергията на такива хора постоянно е толкоз мощна, че те могат да навредят на натрапниците, без даже да схванат за това.

Бръчките, разделящи брадичката на две, демонстрират сдържани персони, които са привикнали да вземат осведомени решения и да не бързат със заключенията. Те имат балансиран темперамент, не са склонни към завършения и се пробват да заобикалят конфликтни обстановки. Такива хора обаче могат да отстояват себе си и няма да разрешат на никого да ръководи живота им.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР