Свекърва скара участниците в Черешката на тортата“
В кулинарното предаване ври

...
<br
>Свекърва скара участниците в Черешката на тортата“
<br
>В кулинарното предаване ври
Коментари Харесай

Свекърва скара участниците в „Черешката“


Свекърва скара участниците в „ Черешката на тортата “

В кулинарното предаване ври и кипи, откакто началник Иван Манчев даде плакета на журналистката Биляна Гавазова.

В предаването по Нова телевизия взеха присъединяване много колоритни персони. Симпатиите на публиката бяха на страната на артиста Мартин Димитров от сериала „ Братя “. Той се постара много и шашна феновете с кулинарните си умения. Любопитно бе наличието на цветното момиче, художничката Константина Живова, както и на комедианта Иван Киров.

Феновете на кулинарното шоу не утвърдиха присъединяване на дамата на Крум Савов-Мая. Те я упрекнаха, че в шоуто вкара много тунинг и превземки, като взе за помощничка талантлива силиконка, която сподели повече лигавщини пред камерите, в сравнение с умения в кухнята.

Но никой не очакваше Биляна Гавазова да получи мечтаната премия от другояче прецизния началник Иван Манчев.

Журналистката, която се появи за първи път след раздялата с Би Ти Ви,сготви гювечета и обикновен десерт, само че сграбчи наградата.

„ Не може с едни гювечета и несложно, трицветно кремче да спечелиш премията. И въпреки всичко плакета би трябвало да отиде при свекърва й. Жената призна, че станала в ранни зори да прави питка и да майстори десерт с три цвята, но заслугата била на Биляна. Не е почтено!Шеф Иван Манчев да си признае какъв брой е взел, с цел да я уточни за победител “, погнаха ги в нета.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР