Сценаристите на Слави Трифонов оплюха с песен Лена Бориславова
Мелодията на

...
<br
>Сценаристите на Слави Трифонов оплюха с песен Лена Бориславова
<br
>Мелодията на
Коментари Харесай

След скандала със Слави: Защо семейството не защити Лена Бориславова?


Сценаристите на Слави Трифонов оплюха с ария Лена Бориславова

Мелодията на грозната чалга  е взета от паметния турбо шлагер „ Хищна хиена “.В парчето някогашната говорителка на екс премиера Кирил Петков е  разказана като „ изтощена кака Лена, гладна хиена “.

След като песента бе качена в обществената мрежа събра хиляди гледания. Но незабавно получи отпор, като доста от потребителите на нета скочиха в нейна отбрана и жигосаха гаврата на кохортата на Дългия.

Само че след абсурда никой от нейното семейство на Лена Бориславова не я отбрани в общественото пространство.

Баща й Здравко, майка й и по-малката й сестра Маргарита резервираха безмълвие по конфузната тематика. Татко й ръководи империя с разнообразни търговски покупко-продажби в столицата, най-много с импорт на медицински консумативи.Майката на юристката е специалист по човешки запаси. По-малката й сестра е доктор в столицата на Франция от една година. Двете са доста близки и Лена постоянно гостува на сестра си в Париж.

Бъдещата й свекърва също резервира безмълвие по щекотливия въпрос. Единствено годеникът й Мирослав Иванов скочи в нейна отбрана.

„ Съдбата ме срещна с Жена с основно „ Ж “. В която се таи силата на хиляди слънца! Невероятна жена! Тя не бяга от сложните решения и работи в името на идеята, в която има вяра.Тя не е комфортна за мръсната машина, която лее мръсотия върху нея от години.Но тя стои на светлинни години по-високо от всички тях “, избухна влюбения Миро в мрежата.

Източник: Ретро

 

 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР