Благо Джизъса нрава си не мени
В прав текст ритнитопковецът бе

...
<br
>Благо Джизъса нрава си не мени
<br
>В прав текст ритнитопковецът бе
Коментари Харесай

Благо Джизъса заряза Полина?


Благо Джизъса нрава си не мени

В прав текст ритнитопковецът бе загатнал, че не може да изтрае повече от две години с една жена. Като знаем какъв брой мадами минаха през леглото му и по какъв начин не се задържа дълго даже с майките на децата си, май  и този период е пресилен.

След като получил публично предложение от продуцентите на шоуто за оцеляване „ Сървайвър “ в новия сезон, някогашния футболист предостатъчно потривал ръце. С присъединяване си той щял да простреля два заека. От една страна да си отдъхне от безконечното наличие на брачната половинка ми Полина, а  и  от нейния баща. Тъстът му не спирал да му натяква, че живее на негова и на жена си на издръжката. От друга страна той му скръцнал със зъби уединено, че в случай че кръшне или  засегне с нещо Поля, не го чака нищо положително.

А  и това бил метод да се позакрепи финансово. Според горещата клевета той към този момент се бил спазарил с уредниците да му броят затлъстял хонорар от двеста бона за присъединяване му.

Преговорите продължавали, само че на този стадий Благой Георгиев бил споделил твърдо „ да “. След към две седмици ще стане явен цялостния лист на участниците в шоуто за оцеляване. Снимките на риалити формата ще са надалеч отвън България. А шоуто ще се излъчи след няколко месеца.

„ Благо е разтревожен и не го свърта на едно място. А  и нещата с Полина май започнаха да куцат. Той желае да избяга по-далеч, с цел да се съвземе и отърве за малко от домашния уют, който особено на него му работи зле “, разясняват близки до някогашният футболист.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР