Бойците в тежка категория Франсис Нгану и Александър Волков искат

...
Бойците в тежка категория Франсис Нгану и Александър Волков искат
Коментари Харесай

Нгану и Волков не могат да се разберат за дата

Бойците в тежка категория Франсис Нгану и Александър Волков желаят да се бият, само че не могат да се схванат за дата на своята среща. Страховития камерунец желае да се бие против руснака на 18-ти януари във Вегас на UFC 246, само че Волков има други проекти и желае през март в Париж. UFC ще отиват във Франция по някое време идната година, а Нгану ще получи късмет да оглави събитието им.

Не е ясно по кое време ще се случи това, само че той не желае да чака, тъй като не се е бил към този момент 6 месеца. " The Predator " е в серия от 3 следващи победи с нокаут и в тези борби прекара в клетката по-малко от 3 минути. Волков от своя страна се завърна след година неявяване и победи с решение Грег Харди предишния месец. Ето какво си споделиха в обществените мрежи двамата бойци, които желаят да се бият, само че графика им се разминава:

Нгану : Волков, по какъв начин си с графика за 18-ти януари? Нека ти предложа едно гратис пътешестване до града с най-вече занимания в света. Нека се бием на UFC 246.

Волков : Франсис, какво ще кажеш за март в Париж? Страхуваш ли се да загубиш пред лична аудитория?

mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР